Snart går startskottet för den nya kliniken i San Pedro de Alcantara. Givetvis fortsätter vi som vanligt på kliniken vid bussterminalen i Fuengirola. ‐Tanken har funnits där under många år och våra befintliga kunder runt omkring Nueva Andalucia, San Pedro och Marbella har länge önskat sig kortare resväg till oss, säger tandläkare Peter Broberg.
Tillsammans med sin kollega tandläkare Christina Radics, utökas nu verksamheten och Nordic Dental Centre flyttar in i nyrenoverade lokaler mitt i centrala San Pedro.
‐Eftersom vi gjort en helrenovering har vi kunnat bestämma själva vart väggarna ska vara och på så sätt verkligen kunnat utnyttja det spanska dagsljuset. Lokalen är ljus och rymlig och utrustad med det senaste inom modern tandvård, berättar Christina. Vi kan erbjuda samma behandlingar som kliniken i Fuengirola, allt från implantat till estetiska behandlingar som tandblekning.
Peter och Christina kommer tillsammans med nyanställda tandläkaren Charlotte Hagelin‐Calissendorff, att fördela sin tid mellan de båda klinikerna.
Vår tandreglerare Eloisa och vår kirurg Manuel kommer också att finnas tillgängliga på kliniken i San Pedro. Vi på NordicDental Centre hälsar nya som befintliga patienter hjärtligt välkomna! Håll utkik efter inbjudan till vår invigningsdag!
Adress: Plaza Vista Alegre, 1, planta 1º‐Oficina 15, San Pedro de Alcántara. Tel 952 66 53 06