Svenska Magasinet bjöd in till en fyradagars fantastisk mat och vinresa, vi besökte tre olika vingårdar.

Vin och matupplevelserna var många tillsammans med våra fantastiska läsare & nyfunna vänner.

Vilka underbara dagar vi hade i Valencia, vår fyradagars resa var mycket uppskattad och trevlig. Vi flög på torsdag morgon i ett litet plan från Málaga och landade en timme senare i vackra Valencia där vi checkade in på ett femstjärnigt hotell.

Efter välkomstdrink på hotellet tog vi en promenad och bjöds på Paellalunch där vi serverades tre olika sorters paella.

Annons

Därefter mötte vi upp vår guide för eftermiddagen och som visade oss den gamla delen av staden. Vi avslutade i en vacker innergård där vi serverades tio rätters tapas med gott vin i en helt underbar miljö.

Fredagen startade med bussresa till vingården Hoya där vi fick en rundvandring på den mycket stora vingården, vi tog oss runt på ägorna i ett litet tåg och här avslutades det med vinprovning av gårdens sortiment och fina ostar.

Kvällen bjöd på god middag och incheckning i den lilla staden Requena på ett litet boutiquehotell.

Morgonen efter tog bussen oss till den lilla vingården Vera de Estenas där femte generationen nu producerade vin.

Vi visades runt, fick plocka och trampa vindruvor och även här bjöds vi på fantastisk vinprovning och goda tapas i trädgården.

Till kvällen checkade vi åter in i Valencia och vi åt en fantastisk middag tillsammans.

Sista dagen hade vi helt för att upptäcka Valencia på egen hand, vi använde oss av hop on bussarna och såg så mycket vi hann innan gemensam avresa gick till flygplatsen för hemresa.

Vi summerar helgen som 5 magasin av 5 möjliga.

Vi planerar redan nu för nästa resa, är du intresserad av att åka med så anmäl dig till vårt nyhetsbrev på svenskamagasinet.nu så missar du inga erbjudanden från oss.