I​SA International är inte bara fastighetsmäklare, de erbjuder vad man i Spanien kallar ”oficina integral”, ett kontor med alltomspännande
​verksamhet. Här ger man sina kunder en verkligt komplett service som börjar redan före det att man tar steget och köper en bostad i Spanien. Detta är mycket viktigt, menar ägarinnan Rosemarie, tyska som bott i Spanien i över 30 år.

Tillsammans med maken Pedro och dottern Naiga driver de ISA International sedan 1985 för att hjälpa utländska köpare som valt att investera på Costa Tropical.​ Kontoret är flerspråkigt och här talar man spanska, engelska, tyska, franska och holländska. I deras portfolio av bostäder finns ett imponerande urval​ lägenheter, villor, tomter och lanthus.

Vare sig man bor permanent eller kortare perioder, har man som utländsk fastighetsägare ett ansvar att sköta alla papper och det är inte lätt i ett främmande land. Och vet man vad som väntar innan köpet, undviker man obekväma överraskningar efteråt. ISA International undersöker fastigheten före köpet så att inget dolt problem dyker upp efteråt, de sköter all registrering, namnbyte hos ägarförening, på kontrakt för t ex el och vatten, NIE nummer, deklarationer, försäkringar där de är medlemmar av en stor försäkringsgrupp med kontor i hela Andalusien. ​Alla typer av försäkringar hem, bil och sjukförsäkringar kan ​tas ut här.

ISA International ser alltid till att vara up to date med nya lagar och bestämmelser och Rosemarie skickar varje år ut ett newsletter till alla kunder. Senaste nytt gäller att reklamera arvsskatt och plus valía och har ni frågor runt detta, kontakta då med förtroende ISA International. Tel 958 632 717 isainternational.net​