Vad är det som gör en matupplevelse speciell? Det måste vara kombinationen av underbar mat, en vackert designad interiör och uppmärksam service. De små detaljerna är förstås också viktiga….att ha de rätta glasen och en bra sammansatt vinlista och meny, att servera läckra cocktails om så önskas innan en färgrik måltid. Tanino är restaurangen som lyckats samla alla de rätta ingredienserna och blandar in oväntade komponenter för ett lyckat resultat. Det är paret José Ismael och Elisabetta Occhi som skapat konceptet med en passion för världens alla smaker.

Efter 10 framgångsrika år i Benamara, på strandsidan av huvudvägen, 4 km väster om San Pedro, har nu Tanino öppnat en syster restaurang inne i San Pedro, nära Boulevarden.

Istället för att tänka förrätt, varmrätt och dessert, är det nya Tanino är en trend spot där grupper av vänner och familjer hellre delar på tallrikar med allt från hemgjorda kroketter, ceviche, tartar till mongoliska revbenspjäll. Menyn är mycket intressant och unik.

Kökschefen Felipe Ciro inspireras av världsmat och hans erfarenhet omfattar också allt från medelhavskök till orientaliskt och sydamerikanskt. Menyn är därför verkligt spännande och tar med oss på en resa runt hela världen, helt enkelt en djungel av smaksensationer.

Annons

Inredningen på Tanino är även den mycket speciell med starka färger, modern graffiti art, stora lampor och vintage detaljer. Inför nästa nummer besöker vi den nya Tanino restaurangen i San Pedro och berättar mer om deras underbara mat.

Läs mer på tanino.es