Efter 17 år och mer än 500 utförda projekt, renoveringsarbeten, nybyggnation och ombyggnation/rehabilitering, kan vi säga att Casas y Reformas erfarenhet och kunskap är grunden för den höga kvalitet vi strävar efter i våra projekt. För kunden är det viktigaste kommunikationen och förtroendet; Casas & Reformas upprätthåller kontinuerlig kontakt under genomförandefasen, både i utformningen, val av material och kvalitetskontroll av projekten. Varje projekt ska utvecklas efter varje kunds behov.

Förutom själva byggtjänsten, så utför givetvis Casas & Reformas allt från rådgivning till utförandet av projektet och tekniska rapporter, till de slutliga inredningsdetaljerna i huset samt samarbete med ledande fastighetsbyråer på Costa del Sol.

Dagens ansträngning är morgondagens framgång. Nöjda kunder är vår framtid, därför tar vi hand om alla detaljer genom kontinuerlig kommunikation. För att underlätta en bra hantering av ditt projekt erbjuder Casas & Reformas en nyckelfärdig tjänst, styrd av en oslagbar grupp av samarbetspartners från arkitekter till inredare, som baserar sig på 3Ddesign vilket gör att kunden visualiserar sitt hem innan byggnationen ens startat.

En av specialiteterna hos Casas & Reformas är integrerad ombyggnads/rehabiliterings projektering, vi gör om gamla fastigheter till moderna och uppdaterade bostäder med de bästa egenskaperna och fördelarna.

Casas & Reformas har valt filosofin om kontinuerlig förbättring genom att företaget kvalificerat sig och uppfyller UNE-EN-ISO 9001-standard vars mål är kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls. Vi talar svenska, engelska, finska, tyska, franska och naturligtvis spanska.