Passa på att ta hand om dig själv i sommar. Helène Bister är diplomerad i hudvård och lite av en ögonfrans och bryn expert. Hon kan makeup och sminkning från dagsbruk till party och brudsminkning. Populärt på barnkalas är ansiktsmålning och det ställer hon gärna upp på. Helène erbjuder även en 2 timmars kurs i bas-sminkning för den som vill lära sig från grunden hur man sminkar sig själv och framhäva just sina vackra drag. Denna kurs ger kunden kunskap om rengöring av huden, dag- och kvällsmakeup, färger som passar dig bäst, val av olika penslar för applicering av makeup och även tips om hur man tar hand om huden under sminkfria dagar och på stranden. Gör en ansiktsbehandling under semestern till mycket bättre pris än hemma i Sverige, pris i sommar är 39 €.

Ytterligare en specialitet är behandling med Dermapen för ansiktet. Mikronålar tränger ned i hudens yttersta hudlager och i kombination med kollagen serum, hyaluronsyra och andra serum reduceras rynkor, pigmentfläckar och även ni som har problem med akne ärr eller stora porer har nytta av denna behandling.

Helène har nyligen flyttat sin verksamhet till salong Omega Zen som ligger vid gamla kommuntorget där nu Hotel Consistorial tronar. Ingång bakom skoaffären på gatan San Rafael nr 32. Här kan ni i lugn och ro njuta av en behandling i fräscha lokaler med air condition. Helène kan också komma till er hemma eller på hotellet, ni kanske är flera eller en grupp som alla vill uppleva lite lyx. Ring eller sms:a Helène på 645 292 445.