Här har hösten installerat sig med besked, vi har till och med redan fått njuta av det första höstregnet och välkomnar fler.

Lite störigt, men det är ganska skönt med regn efter en extremt varm och torr sommar, helt enkelt skönt att slippa se solen nån dag här och där.

Av EvaLotta Pettersson, chefredaktör. evalotta@svenskamagasinet.nu. Tlf +46 702 094 683

Det kan faktiskt bli lite tjatigt. Jag har längtat ett tag efter jeans och en långärmad tröja och jag ser fram emot att allt eftersom få byta ut sommarkläderna i garderoben mot ett lite varmare utbud. Mörkret på kvällarna känns välkommet och att tända ljus och slå på tv-n en stund är rätt mysigt även här när kvällen lägger sig. När jag flyttade hit för snart tre år sedan var svensk tv som en snuttefilt för mig, att se på och att ha koll på vad som händer i Sverige var viktigt, varje kväll efter jobbet slog jag på ”efter fem”.

Annons

SHL och all annan sport som jag älskat att se på har det med tiden blivit ett svalnat intresse för, att sätta på vinterstudion och kika på skidåkning på helgen när solen strålar utanför är en märklig känsla och vem som vinner Robinson känns inte heller så intressant.

Jag som alltid kikat på sport har varit galet dålig att se på film och serier och har således en hel del att se ikapp. Så nu är det film och serier för hela slanten här hemma på kvällarna.

Sen är det ju det där med korsord, kanske ses det gammaldags men jag älskar det!

Jag köper alltid med mig ett par bilagor från Sverige och missar förstås heller inte det korsord som finns här i magasinet.

Löser du korsord? Testa vettja!

Jag hoppas att just Du ska gilla vårt novembernummer och att du precis som jag tagit emot hösten med öppen famn, nu är det tid för lugna kvällar, återhämtning och mys hemma.