Sommaren är en magisk tid på året som ger oss möjligheten att fira livet i all sin prakt. Varje dag blir som en inbjudan till att njuta av naturens skönhet.

För många är det också tiden för kärlek och löften, där bröllop under bar himmel blir minnesvärda stunder som alltid finns kvar.

Av EvaLotta Pettersson, chefredaktör. evalotta@svenskamagasinet.nu. Tlf +34 637 559 039

I midsommarhelgen ska min familj njuta av bröllop tillsammans i Sverige, min älskade brorsdotter ska gifta sig! hur är det ens möjligt? vart tog tiden vägen… jag är så förväntansfull inför midsommarhelgen i Sverige och jag hoppas att du också ser fram emot att fira midsommar, med eller utan bröllop.

Annons

För er som är i Spanien missa inte San Juan den 23/6!

Sol och bad är en annan njutning som sommaren bjuder på. Med svalkande dopp i sjöar och hav, sand mellan tårna och barnens glada skratt, skapas minnen för livet. Stränderna fylls av semesterfirare som alla söker en paus från vardagens stress, och de flesta av er har säkert längtat i många månader efter just denna tid. Jag hoppas att just du ska få en underbar juni månad och att den inte går för fort.

Jag tipsar dig om att packa ner senaste numret i strandväskan, läs om spanska inbördeskriget och viktiga tips från vår jurist, prova att lösa korsordet och läs artiklar om bla Marbella. Missa inte vårt läckra recept på Pavlova, min favorittårta!

Glad midsommar!

SvM tipsar

San Juan

La fiesta de San Juan startar på kvällen den 23 juni och håller på under natten till den 24 juni för att minnas Johannes Döparen. Firandet är extra stort i Galicien och Alicanteprovinsen men även på Costa del Sol och Costa Tropical fylls stränderna med festglada människor.

Det är Feria de Arroyo de la Miel (Benalmádena) 24-29 juni. Estepona håller sin feria den 2 till 7 juli. Det är folkdans och festligheter dygnet runt.