Nu har ”ahoj” slagit till igen. Efter att ha genomfört den av vissa spanjorer hett efterlängtade lagen om ”skydd av medborgarsäkerheten”, den lag som vanliga spanjorer kallar munkavlelagen, med andra ord,”ahoj med r framför” tycker att spanjorerna skall hålla käften åtminstone tills han är omvald, tar han nu itu med ett av fundamenten inom EU, nämligen människors fria rörlighet inom unionen. Av Hans G
e-post: hansgmijas@gmail.com

Enligt ett läckt dokument från spanska UD kommer det att från och med den 1 december i år bli svårare, för att inte säga omöjligt, för svenskar att bosätta sig i Spanien. ”Vi måste helt enkelt göra något åt svenskifieringen av vårt land,” säger en talesman för UD, Ensendo Vaddoro.

”För närvarande tar vi emot långt fler svenskar än något annat land inom EU, det rör sig om tusentals per år. Speciellt i områden som Alicante, Nerja och Marbella är situationen kritisk. De urbanisationer som byggts särskilt för svenskar är redan överfulla. Dessutom är svenskar notoriskt ointresserade av att bi integrerade, en försvinnande liten del av dem talar spanska trots att många bott här i tio-tals år”, fortsätter samme talesman, ”de öppnar svenska barer och restauranger. Svenska matvaruaffärer ser till att svenskarna kan koncentrera sig på köttbullar och andra delikatesser. Och så har vi skolorna. Skolor där man inte studerar spanska utan enbart svenska och engelska. Inte minst den svenska kyrkan utgör ett problem. Deras präster predikar en lära som ju inte har något gemensamt med den spanska, traditionella katolicismen. Det är hög tid för oss att sätta stopp.

Men för de svenskar som redan är bosatta här är vi beredda att göra en kompromiss. Men om de ska få stanna kvar måste de gå en integrationskurs med krav på att lära sig spanska och att lära sig att äta boccerones, den spanska nationalrätten. Deras kunskaper testas efter sex månader och sedan får vi se vad som händer. Tyvärr kan vi ju inte exportera solsken, vilket annars vore det bästa,för då hade vi ju kunnat hjälpa till i närområdet. För övrigt är vi inte ensamma om att vidta åtgärder. Norge, som är det land, utöver Spanien, som tagit emot flest svenskar under de senare åren är inne på samma tankegångar,” avslutar Ensendo Vaddoro.

Även vanliga spanjorer börjar tröttna på de introverta svenskarna och deras underliga sedvanor och bruk. Ta till exempel San Juan som ju är spansk midsommar och en viktig, religiös tilldragelse med hundraåriga traditioner. Men icke sa nicke. Istället för att fira på ett vettigt sätt spikar svenskarna upp stora phallos symboler på stranden, klär ut sig till små gröna grodor och hoppar omkring som galningar. Dessutom dricker dom alldeles för mycket sprit, blir fulla och gapar och står i, något som inte är acceptabelt i Spanien. Men det värsta är att våra ungdomar börjar ta efter,” säger en spanjor som vill vara anonym.

Som den uppmärksamme läsaren redan har förstått så är ovanstående inte sant. Jag bara skojar. Precis som Åkesson, Söder, Ekeroth, Karlsson och Jomshof gör när dom pratar om invandrare. Att man skall stå på Öresundsbron med kulspruta och meja ner dom som försöker sig på att ta sig till Sverige. Eller upptåget med att anmäla Migrationsverket till JO för att dom inte lyssnar på Ekeroths varninsord utan envist fortsätter att ge dem som är berättigade asyl. För inte kan det väl vara på allvar. Det handlar ju faktiskt om intelligenta människor som till och med har studerat i Lund. Utom Ekeroth förstås. Han var fullt upptagen med att ta sig från Kazakstan tillsammans med sin kriminella mor så han hade inte tid att studera något annat än hur man bäst använder järnrör för att slåss. Nej, jag tror inte på det där. Det är antagligen illasinnade rykten som sprids därför att SverigeDemokraterna är så duktiga på att försvara fosterlandet. Eller hur?

Saludos amigas/os.
Må väl och ta hand om er.

google_ad_client = ”ca-pub-4108016601726900”;
google_ad_slot = ”4324319218”;
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 15;