Världsettan Carlos Alcaraz får lämna återbud till Davis Cup-finalen i Málaga om två veckor. En bristning i en magmuskel gjorde att Murciasonen fick avbryta kvartsfinalen i fredags i ATP 1.000-turneringen i Paris-Bercy mot dansken Holger Rune som vann söndagens final mycket imponerande mot Novak Djokovic.

Carlos Alcaraz blir borta från tennisen i sex veckor. Det betyder att Spaniens Davis Cup-lag blir utan sin världsetta när finalspelet avgörs i sporthallen Palacio de Deportes José María Martín Carpena den 22 till 27 november.

Läs mer: Spanien just nu – Carlos Alcaraz

Av topp 12 på världsrankingen är det bara två spelare som finns med i Málaga. Det är Felix Auger-Alliasime från Kanada och USA:s Taylor Fritz. Trettonrankade spanjoren Pablo Carreño spelar också i Málaga.

Spaniens Davis Cup-kapten Sergi Bruguera har tagity ut följande spelare i det spanska laget: Pablo Carreño, Roberto Bautista, Albert Ramos, Marcel Granollers och Albert Ramos.

Till enstaka matcher finns det i dagsläget enbart VIP-platser. Det finns å andra sidan paketpris där flera matcher ingår från 40 euro.

Davis Cup-organisationen har släppt biljettpaket till mer överkomliga priser jämfört med biljetter till enstaka matcher som går att köpa.

Specifikt finns det tre biljettpaket där kvartsfinalen mellan Spanien och Kroatien ingår och Nederländerna-Australien. Här finns det biljetter från 75 euro men för närvarande finns det bara platser från 115 euro.

I ett annat paket ingår USA-Italien torsdagen den 24 november från 40 euro. I ett tredje paket från 85 euro ingår kvartsfinalen Tyskland-Kanada torsdagen den 24 och den första semifinalen, fredagen den 25 november. Om Spanien går vidare spelar de den andra semifinalen.

Här är spelprogrammet:

Kvartsfinaler

1 Australien-Nederländerna: Tisdag 22 november kl. 16

2 Kroatien-Spanien: Onsdag den 23 november kl. 16

3 Italien-USA: Torsdag den 24 november kl. 10

4 Tyskland-Kanada: Torsdag den 24 november (inte före kl. 16).

Semifinaler

Vinnare av match 3 – Vinnare av match 4: Fredag ​​25/11, kl. 13

Vinnare av match 1 – Vinnare av match 2: Lördag 26/11 kl. 13

Final

Söndag 27/11, kl 13