Jenny svärmar kring stöddiga kärringar och friendzonade män…

Av Jenny Bihagen. Mejla: bihagensbikupa@svenskamagasinet.nu Följ Bihagens bikupa-blogg: svenskamagasinet.es

Är du singel? Varför det? Är det något fel på dig? Du ser ju bra ut… Men ingen vill ha dig?” Ja, mycket ska man höra innan öronen ramlar av. Jag stod förbluffad där på Lolas Bar i Fuengirola med en drink i näven och gung i höfterna, när denna frågvisa spanjor kom fram till mig. Wow, alltså! Jag hade aldrig tänkt i de termerna förut! Att om en kvinna är singel, är det för att ingen vill ha henne?! Kom igen, det är ju SÅ mycket bättre att vara singel än i ett dåligt förhållande!

Kvinnan väntar inte på att bli vald. Det är hon som väljer. Som en drottning sitter hon där på sin tron och bedömer friarna som står på kö, skakar uttråkat på huvudet: ”Off with his head!”. Nädå. Skojar. Men ändå inte. Mina vänner vittnar om detta: Tjejkompisarna får hundratals matchningar på Tinder och killkompisarna bara ett fåtal. Vad beror det på, att kvinnor är så kräsna? För höga krav? Eller är det så sorgligt att det inte finns några fuckable kvalitetskarlar kvar? Eller… Är det, som spanjoren på Lolas Bar antydde, något fel på oss kvinnor som inte kan ”behålla en man”?

Vamos a ver. Mannens önskelista är kort. Hans partner ska vara kåt, glad och tacksam. That´s it. Och så kommer vi där med frigid surkärringattityd och viftar med en 50 punkter lång ”to-do-list-annars-jävlar” framför hans näsa… Hm. Kanske inte rätt strategi för att få en högkvalitativ man (a divine masculine) att stanna? Om vi är kärleksfulla, omvårdande följare (divine feminine), så blir kanske han den starka ledarhane vi behöver, som SJÄLVMANT avlastar oss från våra bördor, som tar initiativ, försörjer, stöttar och uppvaktar oss?

Men tänk om det inte finns några divine masculine kvar! Att killar blir friendzonade för att de helt enkelt känns som följare istället för ledare? Är män för feminina nu? Kanske är det så för att de dricker för mycket… Vatten, alltså! Ja, tänk så mycket p-piller fyllda av kvinnliga hormoner som kissas ut, passerar reningsverken och hamnar i dricksvattnet… Som män dricker… Så, killar, sluta drick vatten. Drick mer öl! Eller ännu bättre: Groggar som grundas på fruktjuice istället för vatten. Så byggs riktiga män. Har jag rätt eller rätt? Sí o sí?

Hasta la vista, baby.

Månadens bi-drottning – Camila Cabello!

’Latinodrottning big time! Kubansk-amerikanska Camila står för soundtracket till sommaren 2022. T. ex. hennes tropiska latinodänga med enormt skön flamencogitarr; ”Don’t go yet” och gulliga ”Señorita” med Shawn Mendes, svängiga ”Oh Na Na” och ”Bam Bam” med Ed Sheeran… Party

Månadens drönare – Maluma

Den 20 juli förvandlas Marbella till Hawaii. Ja, drömmiga latinohunken Maluma lär iallafall få explodera ut sin hit Hawái på festivalen Starlite och det lär bli episkt! Själv var jag tvungen att sälja vidare mina Malumabiljetter så jag gråter på insidan och hoppas jag får ny chans nästa år. Snyft!

Månadens bI-drag till mänskligheten – Lee Hammock!

Låt oss prata mer om mäns psykiska hälsa! Jag lägger mig ofta i Lees hammock (trädgårdsgunga) och lyssnar/ser på: ”A narcissist explains”. Lee är diagnostiserad narcissist och har gått länge i terapi. Han vill hjälpa narcissisternas offer, samt normalisera terapi för män: ”Man kan inte hjälpa att man har en psykisk sjukdom men man kan bestämma sig för att gå i terapi.” Bra!

Bihagen surrar med läsarna

Hej Jenny, jag läste att du är spökskrivare och massageterapeut. Hur bokar jag tid hos dig? Lisa

Hej Lisa! Mejla jennybihagen@gmail.com. Jag erbjuder massage i Piteå, Sverige, just nu, i juli. Om det gäller mina tjänster som spökskrivare av allehanda texter (tal, artiklar, böcker, slogans etc som man själv inte har tid, ork eller vill skriva själv) funkar det ju även digitalt. Vi hörs! Jenny