Efter en väldigt lång och besvärlig influensa är det nu dags igen för att öppna upp butiken! Det blir en mjukstart under MARS MÅNAD med öppettiderna måndag till fredag 11.00-14.00. Men inne i butiken är det ingen mjukstart för där är det sprängfyllt med vårens och sommarens kollektioner! Vi fortsätter även i år med MINGEL of SWEDEN som redan förra våren hade en väldigt populär kollektion. Årets kläder från MINGEL är mycket i den turkosa färgskalan.

Baldino och Camilla Thulin har de flesta av er sett och köpt av, så de är välkända för er med sina vitt skilda klädes design. Baldino med sina löst sittande klänningsmodeller och härliga gömda fickor och Camilla Thulin som skapar mer för framhävande av de kvinnliga formerna.

Camilla Thulin står för mönstrat och i mångfärgade tyger. DesignWerket har precis som Baldino mycket svart och vitt i sin kollektion, gärna med en blandning av det romantiska och det lite hårda och som de själva säger, för kvinnan med attityd. Och visst har vi attityd!

Så här finns det en hel del att titta och finna nya kläder för varmare dagar. Varmt välkomna att se vad vår OUTLET har för spännande nyheter! Fia i backen, La Campana, Nueva Andalucia

GPS.36 29`56.60N, 4 58`31.60 W