I år firar Nellies Deli fem år och det vill vi fira med pompa och ståt, självklart är just du välkommen 1 advent mellan 14-18 på glögg och godsaker. Under Nellies första fem år har det skett en del förändringar och den största är nog det senaste ägarbytet då Helen Lindstrand valde att lämna verksamheten.

Karin Bodotter driver nu Nellies vidare i samma anda med hemlagad mat, bröd och bakverk, catering och mycket annat i en härlig hemma-hos-miljö. Hit kan du komma ensam och ändå ha någon att prata med eller ta med mat hem och överraska familjen med något gott.

Självklart jobbar vi som alltid med att få in så mycket ekologiskt som möjligt och ta fram nya, nyttiga rätter eftersom detta blir mer och mer i fokus.
Avokadobollar med mörk choklad blev snabbt en favorit eller den hemmagjorda granolan som endast har lite svensk honung som tillsats.

Det bästa med det här jobbet, säger Karin, är att ingen dag är den andre lik för även om man lagar mat så letar man alltid efter nya saker att prova och väntar med spänning på vad kunderna ska tycka. Vissa saker går hem mer än andra, klassiker som skagen, köttbullar, gravlax finns alltid eftersom det är maträtter som inte bara svenskar tycker om.

Annons

Det är fantastiskt roligt att så många olika nationaliteter tycker om den skandinaviska matkulturen, menar Karin. Nellies har många ryssar och britter som kommer varje dag och äter.
Och nu när julen närmar sig är det naturligtvis fullt upp med att förbereda alla godsaker som tillhör julbordet, beställningar för både jul och nyår strömmar in varje dag. Nellies Deli ligger vid Aloha Gardens på Avenida El Prado i Nueva Andalucia.

Vi hoppas få se många nya och gamla kunder på vårt fem års jubileum, välkomna!