Nu i februari och mars är de nya kollektionerna på ingång i butiken. Denna vår är den starkt cerisa färgen tillbaks. Baldino har valt att i vissa plagg ha den som effektfärg eller som grundfärg men med svarta prickar. Även turkos har sin givna plats i vår Som alltid är våren och sommarens färger kompletterade med plagg i vitt och svart eller blandade i ränder och prickar. Från Designwerket väntar vi in kläder i färgerna blått, rött, oliv och turkost och även flera plagg med härliga tryck.

ADA fashion har också med färgen cerise men även flera plagg i creamvitt. Deras vackra kjolar kommer att finnas i både cerise, blått och grönt som grundfärg och med ett blomtryck. I vår utökar vi utbudet av just kjolar, något som många kunder efterfrågat. Även önskemålet om att kjolarna bör gå ner till knät har uppfyllts. Fler toppar och t-shirts i 100% bomull, både med lite längre ärm och holkärm samt någon tuff byxa, var önskemål som jag hade med mig vid modemässan i höstas, då klädinköpen för våren gjordes.

När det gäller klänningar så är det som alltid viktigt att kvaliteten är bra och att modellerna är bekväma att bära under den varma årstiden. De flesta klänningarna är ärmlösa men det kommer även med en trekvartslång ärm eller en liten holkärm. När det gäller Baldinos kläder så har de flesta plagg även bekväma fickor.

Öppettider i butiken är 11.00-14.00 samt 17.00-20.00 och på lördagar har vi öppet 10.00-14.00. Nytt för i år är att ni som har svårt att komma på ordinarie öppettider, kan boka in en tid som passar er bättre. Välkomna till butiken med personlig service och svenskdesignade kläder!

Annons

Vi finns i La Campana, Nueva Andalucia, hälsar Fia Ensgård. Tfn: 952 81 65 12