Bästa utflykten Upplevelsen

Jag återkommer mer än gärna till Tarifa, Europas sydligast udde där Atlanten och Medelhavet möts nära Gibraltars inlopp. Tarifa har en fantastisk sandstrand att promenera på och mitt tips är att ta med en strandstol och njuta av den magiska solnedgången, otroligt många surfare gör dig sällskap och du får räkna med att om det blåser så har du sand överallt när du åker hem.

MAT & DRYCK Smaken

Aldrig smakar iskallt rödvin bättre än i den spanska sommarvärmen, jag har försökt att dricka det även i Sverige men det smakar inte i närheten så gott som här. Jag har efter lite mer än ett år nu i Spanien äntligen lärt mig att
uppskatta kryddstark mat, så klassikern gambas pil pil njuter jag numera gärna av.

STRANDLIV Svalkan

Sedan min första semester i Marbella har jag alltid återkommit till stranden/baren Tramps nära Puerto Banus där vi njuter av en heldag när vi vill sola, från morgonen till stängning. Du sitter på  stranden när du äter din lunch och utsikten ut över havet, La Concha och Puerto Banus ger mig en riktig semesterfeeling, ro och fina minnen från tiden då vi bodde där.

OM OCH OM IGEN!Shopping & sevärt

Málaga är en storstad på semesterparadiset Solkusten som du inte ska missa vid ditt besök här. Staden har de senaste åren städats upp och det är otroligt rent och snyggt. Missa inte katedralen och amfiteatern vid ditt besök, att promenera på kvällen i gränderna i ett upplyst Málaga är lika trevligt sommar som vinter och bjuder på fin shopping och sevärdheter.

INTE VARIT ÄNNU… Drömmen

Oj, jag har otroligt mycket mer att upptäcka i Spanien, redan i sommar ska bilen tankas och vi ska göra en roadtrip, Sevilla lockar mig