Det var i juli 1999 som Muebles Pirámides Puerto öppnade i Caleta de Vélez. Butiken har hela tiden vuxit och idag har vi en fantastisk butik på mer än 1300 m2. I våra stora lokaler kan du känna och prova alla våra möbler och du kan också välja att enkelt handla i vår webbshop. Vi erbjuder personlig service från första mötet och vår personal talar svenska norska danska engelska spanska och tyska berättar Per som är ägare sen sex år tillbaka.

Vårt sortiment består av högkvalitativa möbler från våra nordiska länder och i Spanien behövs det verkligen möbler av kvalité för din uteplats då solen sliter på materialen och det erbjuder vi. Vi är stolta över att erbjuda snabb leverans hem till dig och vi monterar gärna dina möbler och tar självklart med oss allt emballage tillbaka. Vi kan hjälpa dig att mäta och rita upp förslag på inredning och vi åtar oss självklart att hjälpa dig med att inreda hela ditt nya hem på solkusten. Vi inreder hela lägenheter hus och arbetsplatser med allt från möbler till konst på väggarna.

På Svenska Magasinets terrass har vi precis inrett ett ”showroom” kika in nästa gång ni är i Fuengirola och få lite inspiration hälsar Per, och passa även på att hämta ett ex av Svenska Magasinet och kika på pågående konstutställning.