Det nya Kafé Katerina har något för alla smaker och tillfällen, allt från en hjärtevärmande äppelstrudel till en färsk tonfisk sashimi. Med sitt utmärkta läge på huvudgatan vid Aloha Gardens, har Kafé Katerina redan efter bara några månader, en trogen kundkrets. En av orsakerna är helt säkert för att de öppnar tidigt. Redan 8.30 slår dörrarna upp och de första pendlarna på väg till arbetet, stannar för en färsk juicekick och en kopp färskmalet kaffe. Det kan vara svårt att hitta ett ställe som serverar tidig frukost, vilket ägarinnan Oxana såg som en bra möjlighet och tidiga mornar har blivit mycket populära.

Framåt lunchdags bjuder Kafé Katerina på en varierad fräsch meny, allt från färska sallader till vinterfavoriter såsom biff stroganoff. I köket bakas frestande kakor och tårtor varje dag vilket kan vara nog så svårt att motstå. En kanna te och ett fat med frestelser är en ren njutning och serveras hela dagen. Även om Kafé Katerina stänger kl. 17, är det inget som hindrar att ni beställer något från lunchmenyn som en take away för ett hälsosamt kvällsmål. Varför inte en laxfilé marinerad i citron, soja och färska chillis!

Just som vintersolen sjunker bakom bergen, stänger Kafé Katerina efter en hektisk dag full med gäster som njutit av färska välsmakande rätter och drycker.

Tel 952 813 912 kafekaterina.com