Marbella Beauty Academy erbjuder en internationellt erkänd kompetens inom skönhetsterapi, hårvård och makeup. Giselle Beck-Davies är rektor på skolan och hon har en mycket gedigen bakgrund med över 30 år i branschen. Giselle har på ett framgångsrikt sätt drivit kurser i Marbella i åtta år nu och hon säger att det är mycket tillfredställande att se hur elevernas självförtroende växer allt eftersom de lär sig och samtidigt utvecklar sin kunskap genom hårt arbete.

Ofta kan elever som haft svårt att hänga med i den vanliga skolan, genom att lära sig något de är intresserade av, gå hela vägen och uppnå mycket fina betyg.

Marbella Beauty Academy erbjuder en bred utbildning och det bästa är att läsa mer på deras hemsida. Den kompletta kursen kan göras på heltid och över 5 månader. Eller på deltid vilket tar 10 månader. Den kan också delas upp i endagsmoduler så att du kan studera undan för undan och ta ett ämne i taget.

Utbildningen sker på engelska och öppnar dörrar för att arbeta över hela världen. Marbella Beauty Academy har god kontakt med bl a Royal Caribbean, flygbolag och spaanläggningar över hela världen. Lär dig ett yrke för livet med Marbella Beauty Academy i Nueva Andalucia, Marbella.