På grund av den hårda konkurrensen som råder på marknaden idag, är det avgörande om din hemsida är internationellt tillgänglig, så du kan nå så många internetanvändare som möjligt Flera undersökningar har visat att sannolikheten för att en Internetanvändare ska köpa någonting är fyra gånger större om personen kan läsa texten på sitt eget språk.
Översättning av din hemsida är alltså en genväg till att nå nya kunder och en upplagd möjlighet för dig som vill nå ut till de många olika nationaliteter som bor här på Costa del Sol. Communica gör din hemsida tillgänglig för nya kunder – lätt, billigt och med hög kvalitetsnivå!
Vi erbjuder också översättningar mellan stort sett alla språk, vilket gör det möjligt för ditt företag att samla alla sina översättningar på ett ställe. Förutom hemsidor tar vi oss också an texter, som till exempel reklamtexter, kontrakt, pressmeddelanden, produktbeskrivningar och bruksanvisningar.
Vi kan också erbjuda korrekturläsning av dina svenska texter om du vill ha en felfri produkt som ger ditt företag en seriös och professionell profil, vilket ökar tryggheten hos dina kunder.
Om ditt dokument kräver en officiell statsauktoriserad stämpel, är det heller inget problem för Communica som gör auktoriserade översättningar till en rad olika språk och alla typer av dokument som korrespondenser, köpebrev, dopattester, läkarjournaler, körkort, testamenten, m.m. eller andra officiella dokumenten som du skall presentera för de spanska myndigheterna.
Communicas priser är 25 procent lägre i genomsnitt jämfört med skandinaviska översättningsbyråer, eftersom marknadspriserna är lägre i Spanien än i Skandinavien.
Du är alltid välkommen att kontakta Communica för ett oförpliktigande erbjudande på en översättning av en text eller din hemsida.
Besök oss på:
www.communica.dk
eller titta förbi våra lokaler i Centro Idea, Crta. De Mijas km 3,6, Mijas
Telefon: 952 469 807
E-post: kontakt@comunica.dk