Mitt namn är Ekaterina Lemberg, kallas för Katja, och jag har bott och arbetat i Marbella nu i snart ett år som frisör. Jag kommer från Finland och har mer än 20 års arbetslivserfarenhet som frisör och lärare och jag är specialiserad på blont hår. I Finland och i de nordiska länderna är de blonda håren extra mjuka och fina och har ett starkt pigment som behöver en frisör med erfarenhet av just den typen av hår. Jag jobbar på Salong Reflections och ni hittar mig i Centro Plaza i Nueva Andalucia.

Egentligen var det golfen som fick mig att flytta till Marbella. Jag var här på en golfresa och blev förälskad i området och tänkte att livet är kort och bestämde mig för att flytta hit. Jag packade min bil med min sminkväska och mina golfklubbor och körde hela vägen hit genom Europa, och det är ett beslut jag aldrig kommer att ångra.

Under tiden här har jag och min kollega i Finland bestämt oss för att etablera Scandic Home Services, som kommer att börja arbeta i Marbella och Puerto Banus området med att erbjuda mindre renoveringar, vaktmästartjänster och hushålls-/städtjänster med finsk personal och expertis.

Du når mig på Tel: 952 906 524 för tidsbokning på salongen. Jag klipper, färgar och stylar gammal som ung, damer, herrar och barn.

Jag finns också på Whatsapp: 358 443 440 774 Soliga hälsningar från Katja