Vilken lycka att få förtroendet att inreda en våning i det underbara Los Granados vid Puerto Banus. Projektet bestod av att inreda två våningar ihopslagna till en bostad. Av Estuco Interiors

Efter att stått tomt och övergivet under ett antal år, genomfördes en omfattande renovering. Vi klev in i ett tomt skal med nya golv, kök och badrum.
Vårt enda lilla problem var en betongpelare mitt i vardagsrummet. Den behövde vi integrera i inredningen och göra något positivt av. Pelaren blev en avdelare mellan två sittgrupper med ett
uppbyggt konsolbord för två kristall lampor.

Stilrent
Kundens önskemål var ett stilrent hem med harmonisk atmosfär, modernt och samtidigt bekvämt
med färgsättning i en grå skala. Efter ett intensivt och nära samarbete med kunden kom vi fram till
det slutgiltiga resultatet.
Väggarna målades i hela bostaden med Farrow & Ball Cornforth White, en varm grå ton. Denna målarfärg är vattenbaserad, ekologisk och innehåller naturpigment som ger en fantastiskt levande kalkmatt yta. Soffor och bord specialtillverkades efter Estucos egen design för att passa exakt. Bordsytor lackerades vita i kontrast till de grå tonerna.

Grått och silver
Alla textilier går i grått med inslag av silver. För att få fram ett samspel med de olika nyanserna utan att använda färg, blandade vi många olika strukturer och ytor, sammet, siden, grova och glansiga ytskikt.

Samma sak med tapeter, grå toner med silverdetaljer. Pelaren tapetserades tillsammans med en fondvägg i vardagsrummet och en fondvägg i samtliga sovrum.
Konsten specialbeställdes för att passa i mått och färgskala. Vi valde många glasobjekt och skålar med antik silverfinish som dekorationsföremål. Vi följde samma tema genom hela våningen, vilket gav en harmonisk känsla.

I Estuco Interiors butik på Centro Plaza hittar man massor av dekorativa presentartiklar och i deras Studio kan man se ett imponerande sortiment av tygkollektioner samt alla härliga färger från Farrow & Ball. Estuco Interiors drivs av Christel Jurgensen (svenska), Chris Poveromo (engelska) och den nya medarbetaren Annette Bisgaard (danska).