Adana står för ”Association for the Rights of Abandoned Animals” och är en registrerad välgörenhetsförening där volontärer arbetar med att ta hand om illa behandlade och övergivna hundar. ADANA´s mål är att ge hundarna kärlek och vänskap, att ge dem tak över huvudet och omsorg för skadade och sjuka hundar allt medans ett nytt hem sökes. ADANA driver ett center i en fastighet ägd av kommunen strax utanför Estepona.
Det ligger i parken Pedregales på vägen mot Casares från industriområdet. 36°27'10.6″N 5°12'38.4″W

Voluntärer
Hit kommer voluntärer dagligen för att hjälpa till med att ge hundarna mat, tvätta och borsta dem samt gå promenader.
Detta arbete är tidskrävande och ansvarskrävande. Om du har tid och vill hjälpa till så är du hjärtligt välkommen.
Förutom att hjälpa oss med alla hundar sö- ker vi även hjälp till vår second hand butik på Calle Camino Padre Cura 14i Estepona, öppen måndag till lördag mellan 10 och 14.
Vi söker alltid er som kan hjälpa till vid event, kaffeträffar, insamlingar och hantverkare av olika slag.

Event
Uppkommande event är Musik & Cabaret på Ringo´s bar i Sabinillas den 21/10. Och den 19/11 är det dags årets stora julmässa av stapeln i kongresshallen i Estepona. Det är en julmarknad med många marknadsstånd, lotterier, café, musik och underhållning. Svenska Magasinet har under flera år varit med här och stöttat genom att hyra en monter där vi delar ut tidningar.

SPONSRA ELLER BLI MEDLEM!
För er som känner att ni vill hjälpa till men inte har tid över, varför inte sponsra en hund eller bli medlem i ADANA?! Ni kan läsa mer på ADANAs hemsida adana.es eller kontakta Svenska Magasinets redaktion. Tel 952 665 007 eller på [email protected]