Kom till Currencies Direct nästa gång du behöver överföra pengar till utlandet. Hoppa över banken. Vi ger dig en bättre valutakurs, all hjälp du kan behöva och en problemfri service. Till skillnad från de flesta banker debiterar vi inga överföringsavgifter, dolda kostnader eller svänger oss med en terminologi som man bara blir trött av. Vi tar tid på oss att lära känna dig och dina behov så att vi kan skräddarsy våra tjänster att passa just dig.

Det handlar ju om DINA pengar, trots allt. Vårt uppdrag är att göra det enkelt för dig att överföra pengar till utlandet. Du får den bästa servicen och villkoren. Förutom valutakurser, som bankerna inte har en chans att matcha, får du också tala med en verklig person. En valutaexpert som förklarar vilka olika alternativ som finns, så att du hela tiden har kontroll.

Att växla pengar från en valuta till en annan kan vara komplicerat och besvärligt. Om marknaden går åt fel håll kan din plats i solen plötsligt kosta mer än planerat. Din specialist på Currencies Direct kan hjälpa dig få rätt växelkurs vid rätt tillfälle.

På så sätt kan du drömma om alla härliga saker du kan göra med pengarna, istället för att oroa dig för dyr valutaöverföring. Vid försäljning av fastighet i Spanien används oftast postväxel som betalningsmetod i avslutandet av affären.

Spanska banker kan ta upp till 1 % i kommission för att lösa in en postväxel och därefter ytterligare upp till 0,6 % för att skicka pengarna vidare från Spanien. Här kan Currencies Direct hjälpa till att undvika extra avgifter och kommissioner.

Currencies Direct har inga komplicerade registreringsprocesser. Fyll bara i ett enkelt formulär på hemsidan eller så gör vi det via telefon. Vi hjälper dig spara pengar på direkten så att du kan njuta av båten, semesterboendet eller vad det nu är som dina pengar ska gå till.

Inga problem och utan stress. Vi ser till att det blir som du vill ha det. Kontakta Johanna Gabrielsson på Costa del Sol, tel 662 382 701 Kom till Currencies Direct. Vi har alltid tid för dig. www.currenciesdirect.com