Kliniken har funnits sedan 2014 och hjälper en internationell patientkrets med allt från halsont till avancerade cancer utredningar. Kliniken är utrustad med alla de senaste tekniska hjälpmedel som kan behövas, vilket gör det enkelt att få rätt diagnos. Text och foto: Anja Erixon

Ägaren till kliniken heter Beate Abraham-Nilsen och hon är specialiserad på öron-, näs- och hals samt allmän medicin. Nu är detta inte allt man kan få hjälp med. Här finns även en hudläkare Laura R. Weinberger, en kiropraktor Per Straumsheim, en podolog Rocio Suarez Ortega och två psykologer Marie Strandberg och Kari Laliberte.

Du får medicinsk massage av Malin Florido. Snart börjar även en sjukgymnast, Elene Schou Straumsheim. Detta kommer att stärka klinikens förmåga att hjälpa patienter med skelett- och muskelproblem. Totalt är det 8 specialister som arbetar på kliniken.

Säkerhet och trygghet är nyckelord som Beate gärna nämner. Alla ska känna att de verkligen får den hjälp de behöver och till ett förnuftigt pris. Den senaste tiden märker man en ökning i kirurgiska ingrepp t. ex. födelsemärken och en hel del estetiska behandlingar. -Vår breda erfarenhet gör att vi för det mesta kan lösa allt inom kliniken, men självklart har vi också stor kontakt med flera sjukhus och kan då hjälpa patienten till rätt instans, säger Beate.

I februari i år blev kliniken dubbelt så stor, då övertogs lokalen bredvid och allt byggdes om till en modern och ljus klinik. NorMed ligger strategiskt i shoppingcentret Elviria, Marbella. På klinikens hemsida; www.clinicanormed.com finns förutom information om vad de kan hjälpa patienterna med, även kontaktinfo, öppettider och en karta så att man enkelt kan hitta dit.