Det är vår 2018 och i Casa Bonitas butik är det full fart med uppackning av alla nya favoritprodukter, de allra senaste trenderna i dekoration och textilier är på väg in. Det är omöjligt att prata om hela vårt sortiment så vi fokuserar på några av favoriterna. Vi älskar lavendel som är känd för att skapa en lugnande inverkan och en hjälp för att slappna av. Vi har i butiken handplockade äkta buketter av denna underbara växt, doftljus och rökelsepinnar. För er som inte tycker om lavender har vi andra populära dofter; vanilj, jasmin och mer myskiga dofter som tonka och sandelträd.

Livets dofter med andra ord.

Nu när vädret blir varmare och vi samlas på terrasser och trädgårdar för långa lata luncher och grillaftnar, så kanske det behövs lite nytt för matbordet med bordstabletter, dukar, servetter och glas, vi har allt sånt. Och ljusen för en magisk effekt är ett måste. Casa Bonita har alla storlekar av bordsljus, värmeljus och lanternor. Och för att myggen inte skall spoliera kalaset finns utomhusljus med citronella.

Ett samarbete med nya leverantörer denna säsong betyder att vi utvidgat vårt tygsortiment och vi erbjuder massor av vackra kuddar för inomhus och utomhus, golvet och soffan som kan matchas med färdiga gardiner. Om du känner att det behövs något nytt hemma, förnya terrassen eller helt enkelt vill ha en ny look för sommaren, kom då till oss i butiken som ligger i La Colonia shopping center i San Pedro.

Och det bästa kommer inom kort då vi lanserar en hemsida och butik online i början av maj. Med över 1500 produkter att bläddra igenom hemma tillsammans med idéer och goda råd för heminredning, ”we hope you will love it”. Följ oss på Facebook lacasabonitamarbella för senaste nytt om denna lansering och specialerbjudanden. Njut av livet, hälsar Jayne och hennes team hos Casa Bonita.