Marbella Classic Golf har under den senaste tolv månaders perioden ökat försäljningen betydligt och det är glädjande att så många trevliga kunder besöker oss i sol likväl som i regn. Butiken har genomgått en facelift, väggar är ljusare, mer belysning, många speglar, nya möjligheter att visa vårt fina sortiment av kläder och Ecco skor. Våra “Coffee mornings” är populära och välbesökta, glädjande att så många tar sig tid att komma. Att få en kopp kaffe, äta en bit tårta och kolla in alla nyheter. Det finns nu mycket nytt för våren och sommaren.
På hyllor och galgar exponeras allt snyggt från Masters, Abacus, Daily, Alberto, Röhnisch, Nike, Ping, Green Lamb och Glenmuir. Det är damer som står för den större delen av vår försäljning och det är vi glada för men än gladare om vi fick fler herrar att komma in till oss. Här finns mycket snyggt till Er med.
Vi på Marbella Classic Golf har gedigen erfarenhet och vi vill även i fortsättningen serva våra kunder på bästa sätt, inspirerande är det och vi önskar att fler skall upptäcka vår fina butik.
Välkomna och ta gärna med era vänner, hälsar Nina, Pam och Ewa. Butiken hittar ni på Avenida Manolete i Nueva Andalucia, i närheten av Centro Plaza. Tel 952 816061.
www.marbellaclassicgolf.com
info@marbellaclassicgolf.com