Fantasia Ristorante heter en mysig italiensk familje restaurang i San Pedro. Fantasia är drömmen som blev verklighet för ägarna Eva och Gerardo. De träffades för 20 år sedan i London och efter många år på de bästa krogarna där, flyttade de till Solkusten och öppnade eget år 2004. Fantasia har under åren fått många trogna gäster av varierande nationaliteter, både fast boende och turister. Eva framhåller gärna att bästa komplimangen är när de italienska gästerna säger att maten är bra, för de kan vara väldigt kritiska.
Vad är det då som gör en italiensk restaurang?
Kombinationen av god mat, utmärkt service, vänskapen och en trivsam atmosfär är det som kännetecknar en bra italiensk krog, menar Eva, som alltid arbetar efter dessa principer.
På Fantasia är det hemlagat som gäller med färska ingredienser. Här erbjuds ni en komplett autentisk meny från det italienska köket. Pizzorna är underbara med den pikanta pizza Cristina som en av favoriterna. I september har Fantasia öppet alla kvällar mellan 19 och 23. Från 1:a oktober är det öppet för lunch och kvällar men stängt på söndagar. Ni hittar Fantasia i Las Petunias, vid huvudvägen strax öster om San Pedro. Tel 952 780 770 Välkomna!