Hos Delicatessen finns allt som kan behövas för en trivsam fest. Här kan man beställa en mängd olika godsaker, allt från snittar och smörgåstårtor till en hel buffé med mat efter önskemål. Ägaren Raul Martin Corpas tog över butiken för snart två år sedan. Idag finns där tre anställda utöver ägaren själv. En av dem är svenska Renate som tidigare arbetade på Happy Days. Hon är den som har ansvaret för all matlagning och bakning. När Svenska Magasinet besökte Delicatessen var Renate i full gång med att göra snittar för leverans till en födelsedagsfest. De såg verkligen läckra ut!
I butiken finns ett mycket bra urval av skandinaviska produkter och numera också en hel del italienska kvalitetsprodukter. Letar man efter äkta italiensk pasta så finns det här. I frysdiskarna finns bl.a. danska och svenska varor. I delikatessdisken finns allt det som man som kund kan förvänta sig t ex. leverpastej, rullsylta, tjockskurna revben, panerad rödspätta, remouladsås och även sallader som potatissallad, räksallad, rödbetssallad och cole slaw och allt är hemlagat. Där finns naturligtvis också skinka, salami, rökt fisk mm.
Varje dag finns det ett urval av färdiglagade rätter, t.ex. lax, pannbiff med lök, matig pastasallad och smörrebröd, bara för att nämna en del av urvalet som kan köpas för hemtagning. Renate kan också baka de godaste kakor, kanelbullar och även göra mycket goda tårtor.