Det svenska mäklarföretaget Alamo Costa del Sol Real Estate har fått tillökning på personalsidan. Det är två välkända ansikten här på Costa del Sol som har bytt arbetsgivare och anslutit sig till Alamos team i Fuengirola. Text och foto: Erixon Consulting

Daniel Holmquist är Marketing & IT Manager och kommer från Daytona Computer i Fuengirola där han arbetat i 13 år.
”Jag kände att det var dags att komma vidare och få en personlig utveckling inom andra områden, som jag alltid haft ett stort intresse för. Att arbete med Sven på Alamo känns verkligen som en stor utmaning för mig”, säger Daniel när jag frågar hur det kom sig att han bytte arbetsgivare.

Isabelle Eriksson Mozo är fastighetsmäklare och har den senaste tiden arbetat på Mäklarringen i Fuengirola. Jag ställer samma fråga till henne, om hur det kom sig att hon bytte arbetsgivare:
”Det känns kul att få komma till en väl etablerad aktör, med ett större utbud av bra objekt och som dessutom har ett brett samarbete i de nordiska länderna, vilket gör att Alamo har ett starkt fäste inte bara här i Spanien utan också i Norden!”

Sven F. Källström som är VD och ägare till Alamo Costa del Sol Real Estate berättar:
”Vi har utvecklats och vuxit mycket under det sista året och behövde en person för en helt ny befattning samt ytterligare en mäklare. Anställningen av Daniel och Isabelle ingår i min strävan efter att få ett komplett team som kan möta den ökade efterfrågan från en marknad som hela tiden växer. Jag känner mig mycket privilegierad att få Isabelle och Daniel i mitt team.

google_ad_client = ”ca-pub-4108016601726900”;
google_ad_slot = ”4324319218”;
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 15;