De flesta av vill inget hellre än att njuta av solen men det kan vara skönt att dra sig undan i skuggan ibland eller slippa solen i ögonen vid matbordet. Och solskyddet kan bli en en vacker inredningsdetalj i trädgården och på terrassen. ACOOLA har de absolut bästa lösningar när det gäller skugga. De flesta av våra kunder kommer inte till oss för att köpa en standard produkt utan söker inspiration och idéer för sin utomhusmiljö, säger Didier Dewyn, skugg konsulent på ACOOLA.

Det händer ofta att man tror att ett triangelformat segel är den bästa lösningen men lämnar butiken med en vertikal markis som dessutom har sidoskydd. För det är ju så att eftermiddagssolen oftast letar sig in under ett segel. Så förutom utseendet, vilket alltid är viktigt, måste solskyddet vara flexibelt och praktiskt. Idealet är ett system som skyddar när det behövs och enkelt kan tas bort när det inte används under vintern och när det regnar.

Acoola´s lösningar består av segel, markiser och pergolas och är en av de få på kusten som erbjuder dessa i kombination och samtidigt erbjuder de ledande fabrikaten i Europa. Våra kunder njuter även av våra installationer på kvällar och vi har även LED belysning och terrass värmare som skapar ljus, värme och en mysig atmosfär. Acoola erbjuder också ett underhållspaket inkl. montering, förvaring och rengöring.

ACOOLA Shade & Outdoor Fashion Boutique kontaktar ni på info@acoola.eu för tidsbeställning, deras showroom ligger i industriområdet i San Pedro på C/ Luxemburgo. Tel till Didier 604 243 746.