Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära läsare

2009-05-12

Välkomna till ett nytt välmatat nummer av Svenska Magasinet. Många läsare har hört av sig till oss och bett oss skriva om tunnelbygget i San Pedro. ”Kan inte ni kolla vad det är som händer?” Och visst kan vi det.


Skicka till en vän

Vår reporter Ola Josefsson tog med sig block och penna och knallade upp till kommunhuset i San Pedro Alcántara vid Plaza de la Iglesia för att träffa Carlos A. Puertas Cuéllar, teknisk direktör vid Marbella kommun. Det är han som sitter på alla ritningar. Det blir prat om grundvattenproblem och hur man ska få bort eventuella översvämmningshot. Samtidigt måste basstrukturen under mark i form av dagvatten, avloppsvatten och placeringen av dricksvattenledningar få sin lösning. Det låg ritningar utspridda över hela bordet, berättar Ola.

Det här är verkligen ett jätteprojekt. Resultatet av våra undersökningar hittar du längre fram i den här tidningen – med kartor, bilder och beskrivningar. Något exakt datum när tunneln ska stå klar får vi inte, även om Carlos A. Puertas Cuéllar hoppas på ett definitivt slutdatum någon gång i slutet på 2010.

Det är sådan intressant och informativ läsning som kan bli resultatet när ni som våra läsare hör av er med önskningar. Det är så en tidning som vår fortsätter att utvecklas – i samarbetet mellan läsare och tidningsmakare. Så ring gärna vår reporter Ola Josefsson, telefonnumret hittar du här bredvid. Han köper inte allt, men han är nyfiken.

Samtidigt vill vi uppmärksamma dig som företagare på vår vinjett ”På Stan”, där vi ger plats åt dig att berätta om nyheter i din affärsverksamhet, och vi sticker inte under stol med att vi då ”gynnar” våra annonsörer när det gäller utrymmet. Du är välkommen att ta kontakt med Gustavo Fernández, telefonnummer här bredvid, så berättar han lite mer om den ”dubbla effekten” du kan uppnå i din marknadsföring – artikel i ”På Stan” och annons.

Två sorters tidninsmakeri i samma tidning således – informativ, öronmärkt och tydlig. Alla har vi behov av båda. Läsare, annonsörer och tidningsmakare.


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255