Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära Läsare

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära Läsare

2009-02-12

Kanske har ni märkt det, kanske inte, men under den gångna hösten har vi stegvis sytt om tidningens kostym. En ny söm där, en tillskärning där, en utvidgning där. Ett förnyelsearbete som bör vara ständigt pågående i egentligen varje företag oavsett verksamhet. Kanske till och med ännu mer i tuffare tider som nu. Man ser över sin produkt. Håller den vad den lovar, är den trogen sitt uppdrag, är den förändringsvillig och kan den ändå hålla sin grundlinje tydlig.


Skicka till en vän

Vi är nu inne på vår 19:e årgång med Svenska Magasinet – och är därmed Spaniens äldsta magasin för svenskar.

Spaniensvenskarna är väl förtrogna med oss och uppskattar oss. Det får vi inte minst bevis för när vi varje månad kör ut tidningen till över 300 platser och placerar våra buntar på golfklubbar, hos banker, i affärer, restauranger... Och vi gör det helt själva. Vi anlitar inte någon ”budfirma” som inte känner för vår tidning som vi. Visst tar det lite tid att lasta in tidningsbuntar i bilen och köra runt på Solkusten, men den tiden är värd det. Vi har full kontroll på att tidningen verkligen kommer ut till de platser vi vill, och vi möter både läsare och annonsörer ansikte mot ansikte, får lite tips och några hejarop på vägen.

Och vi vet att har vi sagt att tidningen ska ut den 15:e i varje månad så ska den ut då också (om det inte är helg just då förstås). För de flesta av er läsare förväntar sig det och går punktligt på eftermiddagen till ert favoritställe för att hämta Svenska Magasinet. Och är vi då försenade får vi förvisso veta det. Ibland tar upplagan slut på bara några dagar, ibland ligger den längre.

Samtidigt måste vi vårda tidningen, förbättra den vad vi kan, och det är det vi gjort nu under ett antal månader. Den som tar ett ex av Svenska Magasinet från förra våren och lägger jämte det här numret ser en stor skillnad. Vi tycker att den är lättare att läsa, mer strukturerad och till och med snäppet stiligare. Men vi har gjort den förändringen i en sådan takt att både ni och vi hinner med och ändå kan känna igen oss. Nu fortsätter det arbetet – så höll ögonen öppna.

Och ett stort tack för er uppskattning.

Hälsar Christer Melkerson
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255