Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Ny ledningsgrupp på ”nya” Los Naranjos

Annons - Svenska magasinet
Björn Magnusson, Jaime Bosch och Jim Broberg tillhör Los Naranjos nya ledningsgrupp (Foto: Los Naranjos)

Björn Magnusson, Jaime Bosch och Jim Broberg tillhör Los Naranjos nya ledningsgrupp (Foto: Los Naranjos)

Ny ledningsgrupp på ”nya” Los Naranjos

2008-11-20

Efter nästan 20 år sålde den skånske byggherren Percy Nilsson av sin golfverksamhet Los Naranjos till ett svenskt affärskonsortium i slutet på 2007. Bengt-Arne Bengtsson, Lennart Hall, Percy Nilsson, Hans Fagerlund och Alexander Kotton hostade upp i runda tal en halv miljard kronor för anläggningen.


Skicka till en vän

I en intervju i Svenska Magasinet berättade de nya ägarna om investeringar på omkring 15 miljoner euro skulle få Los Naranjos att slå sig in bland Europas främsta golfbanor och bli en mästerskapsbana.

Nu har det gått snart ett år och ”Apelsinbanan” är på god väg. Golfbanan har genomgått en rejäl ansiktslyftning med det nya gräset Bermuda Tifway samtidigt som ett nytt dräneringssystem installerats och bunkrarna fått ny sand. Arbetet är nu avslutat och insatsen har blivit mycket uppskattad av både medlemmar och green fee spelare, skriver Los Naranjos i ett pressmeddelande.

Byggandet av en ny Golf Academy inleddes tidigare i år. Denna akademi kommer att ha utslagsplatser på två våningar. Här finns den senaste tekniken och individuell undervisning med videoinspelning. Här finns även andra träningsutrymmen och driving range kommer att jämnas ut vilket bidrar till bättre synlighet och med fler målområden för att göra träningen mer intressant och mer autentisk.

Även utbyggnaden och renoveringen av klubbhuset går framåt och räknas vara färdig första halvåret 2009. Restaurangen blir större och får en bodega med ett stort vinutbud från hela världen.

En ny ledningsgrupp kommer att leda och utveckla Los Naranjos Golf. Som Svenska Magasinets nätupplaga uppgav i oktober är Björn Magnusson, med mer än 20 års erfarenhet från kusten, ny verkställande direktör. Björn har tidigare innehaft ledande befattningar inom företag som La Cala Resort och Viva Estates.

Jaime Bosch är vice verkställande direktör medansvar för ekonomi. Jaime har varit verksam inom golfbranschen i mer än 35 år och har därför ett ovärderligt nätverk av kontakter, erfarenheter och kunskap.

Jim Broberg har 30 års erfarenhet av Costa del Sol, främst inom bygg-och fastighetssektorn med WASA Estates. Jim har påtagit sig rollen som president i klubben samt ordförande i styrelsen.

Restaurangen kommer att ledas av Martine Thuillier som har varit hovmästare i många år.
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255