Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Käre läsare!

Annons - Svenska magasinet
Christer Melkerson

Christer Melkerson

Käre läsare!

2008-10-10

Häromhelgen vann Robert Karlsson från Katrineholm Alfred Dunhills Cup på legendariska St Andrews. En birdieputt på 19:e avgjorde och Robert Karlsson utökade sina inkomster med 5,3 miljoner kronor. Brutto alltså. För även han betalar väl skatter och avgifter som alla andra trots att han numera bor i Monaco.


Skicka till en vän


Men en sänkt birdieputt är en sänkt birdieputt. Den bedriften kan ingen ta ifrån någon golfspelare. (Man har ju själv gjort en och annan i sina dar´ – även om vinstsummorna har hållit sig på en mer modest nivå både för en själv och till och med för skattemyndigheten). Hur många birdies det blev på Svenska Magasinets och Kustradions företagsgolf nyligen vet jag inte, men jag vet att Peter Nilsson från Golfservice hade en birdieputt på ca 3 cm på Atalyas 16:e hål – och då ska ni veta att det är ett par 3 hål! Nedslagsmärket satt nergjutet bara 2 cm från hål. ”Så nervpirrande att man kunde höra Göran Zachrisson röst i kulisserna” som en kollega till mig brukar säga.

Valderrama och Volvo Masters närmar sig med stormsteg och Svenska Magasinet planerar att vara där. Ja, som ”press” alltså, ingen av oss på redaktionen har spelat oss in... Märkligt nog. För jag skulle kunna berätta om en gång då jag... Nä förresten - en greenträff i förra veckan räcker väl inte så långt i de här sammanhangen. I alla fall har vi förberett oss väl genom att titta på 21 års Volvo Masters historia i Spanien. Du kan läsa resultatet i det här numret.

Golf håller en frisk. ”A birdie a day keeps the doctor away” eller hur det nu är man säger. Skulle det nu vara så att du ändå drabbas av den annalkande influensan eller något annat otyg vill vi gärna guida dig genom den spanska sjukvården. Det är vår egen Elin Petersson, som annars sitter i telefon dagarna i ända och flytande konverserar på både spanska och Linköpingska och hjälper alla tillrätta med alla handa uppgifter här på företaget, som noggrannt satt sig in i ämnet och alla dess vinklar och vrår. Artikelserien kommer att bli väldigt ”instrumentell” som en del tidningsmakare uttrycker det – det vill säga den är väldigt konkret, praktisk och vägledande – du kommer att få stor nytta av den.

Hur mycket golf man spelat i Cádiz är jag osäker på, men att solnedgångarna där är oslagbart vackra det vet jag. Och någonstans där i livets brokighet finns alltså Svenska Magasinet. För att spegla omvärlden, ge nya kunskaper och vara till inspiration.

Välkommen till Svenska Magasinet – brokighetens tidning.
Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255