Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Bihagens bikupa: Ofta EKO ibland REKO sällan PK

Svenska Magasinet i Spanien

Bihagens bikupa: Ofta EKO ibland REKO sällan PK

2022-01-09

Jenny svärmar kring... Är du ledare eller följare? - Del 2


Skicka till en vän

Av Jenny Bihagen
[email protected]
Följ Bihagens bikupa-blogg: www.svenskamagasinet.es


Salsaträningen på dansskolan här i Fuengirola går väl sisådär. Alla tjatar: ”Slappna av Jenny, du är för spänd! Du ska låta mannen föra!” Va fan, tänker jag, vi mogna kvinnor är ju alltid spända, det måste vi vara. Vi står redo att snabbt som attan ta över när männen schabblar till det. För även om jag ämnar att hålla mitt nyårslöfte, lämna över styrandet både till min danspartner och till den snart insnubblande mannen i mitt liv så vet jag inte hur jag ska sudda ut den där känslan av att snart, snart behöva komma till hans undsättning och säga: I got this baby, I´ll help you.

Jag måste inse att män kan. MÄN KAN SJÄLVA! Jag ska börja dyrka den maskulina energin. Hos männen, inte hos mig själv! Fast inte lär det bli lättare när jag hamnar i klimakteriet och på riktigt får skägg och penis. (Note to self: Sluta skriv om penisar i krönikorna.) Men äh, ingen stress, jag har ju hela 2022 på mig att hitta rätt i nyårslöftets yin och yang-labyrint. Jag tar en bit i taget. ”Poco a poco”, som en sexig spansk snickare med grov, hård... Röst! Sa till mig nyligen.

På tal om hårda... Ord. I dagens SJUKA samhälle är det vissa som känner sig tvingade att sätta saker i sina kroppar… Trist ju att bli tvingad och inte få ha en egen fri vilja. Kanske de vägrar för att de tror man pytsar ut små spårnings-gps-robotar i folk, likt den Neo i Matrixfilmen fick utdragen ur naveln? Hm. Jag hoppas bara att inte folk börjar tycka det är okej när myndigheterna vill börja tvinga dem som vägrar ”bistick” att bära ”stjärn-broscher”, och att inte folk skvallrar på sina grannar som vägrar, och att inte folk börjar nicka gillande när myndigheterna samlar upp ”bisticksvägrarna” och kör iväg med dem i lastbilar till ”arbetsläger” för att ”arbete gör oss fria”…

Anyway, om 100 år kommer väl nån att hitta MINA dagböcker som JAG skrev i en garderob när nån vänlig själ i motståndsrörelsen höll MIG gömd innan JAG blev satt i en reningsbastu och mystiskt försvann. Fast näh, sådär kan det ju aldrig bli igen… Eller? Poco a poco… Som min sexiga snickare säger.

Hasta la vista, baby


 
Månadens bidrottning: Lorie Ladd

När du känner dig ensam om att inte vilja sätta saker in i din kropp. När du känner dig tvingad och manipulerad och hatad. När du
verkligen inte får bra vibrationer…
Spirituella läraren Lorie har postat många videos om att man inte behöver döma/styra andras val, frihet är en mänsklig rättighet.

Månadens bidrottning: Lorie Ladd När du känner dig ensam om att inte vilja sätta saker in i din kropp. När du känner dig tvingad och manipulerad och hatad. När du verkligen inte får bra vibrationer… Spirituella läraren Lorie har postat många videos om att man inte behöver döma/styra andras val, frihet är en mänsklig rättighet.

Månadens drönare: Aaron Doughty

Han bjuder på gratis meditationer när man går med i hans mejllista. Räkna ut din vibrationsnivå på www.yourvibration.com och lär dig hur du ska höja den för bästa hälsa
och välmående. Han är härlig, Aaron, och ser ut som en söt surfare. Så surfa in hos honom och känn hans vågor av kärlek.

Månadens drönare: Aaron Doughty Han bjuder på gratis meditationer när man går med i hans mejllista. Räkna ut din vibrationsnivå på www.yourvibration.com och lär dig hur du ska höja den för bästa hälsa och välmående. Han är härlig, Aaron, och ser ut som en söt surfare. Så surfa in hos honom och känn hans vågor av kärlek.

BI-LLIGA BARTIPS: bees-knees!

Som alla vet bjuder spanska barer ofta på något tilltugg till drinken, som oliver, chips eller nötter. Baren B:s Knees (bästa namnet!)
lockar med både billigt och gott, en fördel när man frekvent flyger från bar-blomma till
bar-blomma och surrar omkring i Fuengirola. Tipp topp!

BI-LLIGA BARTIPS: bees-knees! Som alla vet bjuder spanska barer ofta på något tilltugg till drinken, som oliver, chips eller nötter. Baren B:s Knees (bästa namnet!) lockar med både billigt och gott, en fördel när man frekvent flyger från bar-blomma till bar-blomma och surrar omkring i Fuengirola. Tipp topp!


Bihagen surrar med läsarna:
Hola Jenny! Läser just din senaste artikel. Får mig ett riktigt gott skratt! Du är verkligen en BI-drottning! Fortsätt i din styr-anda! Det får ju bli rätt man som kommer och styr… Så du tänker: Ooops, här gäller det att hänga med! Hoppas du hade en trevlig dejt med ”Naturkillen”! Kram Carina (en som ibland oxå vill styra själv).

Hola! Oj, vad glad jag blir, tack! Det blev ingen dejt med honom för han surrade ju bara om att ”sniffa” på mig. Knepig raggningsreplik ju. Igår sa en kille åt mig att det bästa vore om jag spelade död… Ja istället för att vara så spänd och bestämd när jag dansade med honom men, WTF??? Kram Jenny (en av många bidrottningar).
 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255