Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Bihagens bikupa: Ofta EKO ibland REKO sällan PK

Svenska Magasinet i Spanien

Bihagens bikupa: Ofta EKO ibland REKO sällan PK

2021-12-09

Jenny svärmar kring... Är du ledare eller följare?


Skicka till en vän

Av Jenny Bihagen
Mejla: [email protected]
Följ Bihagens bikupa-blogg: www.svenskamagasinet.es


Gud vad jag sparkade bakut när danspartnern på dansskolan här i Fuengirola sa åt mig att sluta styra och ställa, eftersom; ”Mannen bestämmer över kvinnan!” WTF? Dra åt helvete! Jag sparkade såklart inte bakut rent fysiskt, även om jag gärna skulle ha velat placera en snygg Matrix-hoppkick i slowmotion över hans självgoda och välformade salsa-arsel.

Låt dig inte luras av min beskedliga bild där nere. Privat är jag som filmens Matrix-Trinity i lack och läder som avrättar kostymklädda män med konstiga solglasögon… ¡No ni ná! (Costa del Sol-slang, betyder typ ”yeah, right”.)

Nej, jag har inte bott under en sten i 100 år och missat att mannen SKA föra kvinnan på dansgolvet. Jag har bara jobbat väldigt länge som chef: Varit redaktör på en tidning, avdelningschef på ett gym, drivit eget företag, anställt och sagt upp personal… Ja, jag är så maskulin nu att jag typ odlat ut en penis mellan benen. Skojar. Men att kvinnor ska underkasta sig männen, år 2021, usch vilken mind-fuck! Och samtidigt är det SÅ rätt. SÅ ”50 Shades of Grey”-hot.

Vi går laget runt i danssalen och får testa alla killar - det är lika kul som det låter. Men jag paras snart ihop med en man som inte vet hur han ska föra. Och jag vet inte hur jag ska följa. Stegen vi lärt oss är bortblåsta. ¡Una catástrofe absoluta! Jag; en manhaftig, kylskåpsstel butch-jätte i klumpiga walkingskor, bortkollrad bland alla petitesmå spanjorskor med ormslingrande höfter på höga klackar med bling-bling-detaljer.

Så blixtrar min hjärna plötsligt till och jag kommer ihåg alla salsa-stegen, men jag får ju ändå inte säga något! Jag måste bara blint följa mannen… Eh? Ska jag låta honom slafsa runt med mig UTAN ATT JAG FÅR STYRA UPP ELÄNDET SÅ DET BLIR NÅN JÄVLA ORDNING??? Suck. Om vi bara kunde byta roller. Jag vet ju att jag är en bättre MAN än vad han är… Och ungefär där ramlar polletten ner.

Jag vill inte vara en penisbärare! Jag vill inte vara ett kontrollfreak! Wow, jag känner ett nyårslöfte utformas: 2022 ska jag lära mig hitta min feminina energi. Då kommer nog det mesta i livet börja gå mer ”som en dans”. Feliz Navidad y prospero año nueve, baby.


 
Månadens bi-drottning: Teal Swan
Buga för läromästaren, den drottninglika andliga ledaren Teal, som vet hur man gräver i folks ofta avdomnade hjärnor och får dem att vakna. Inte den lättsammaste, inte alltid lätt att förstå. Men kolla videon ”How to enjoy the holidays (especially if you hate them)” och hör hur jul faktiskt kan bli kul.

Månadens bi-drottning: Teal Swan Buga för läromästaren, den drottninglika andliga ledaren Teal, som vet hur man gräver i folks ofta avdomnade hjärnor och får dem att vakna. Inte den lättsammaste, inte alltid lätt att förstå. Men kolla videon ”How to enjoy the holidays (especially if you hate them)” och hör hur jul faktiskt kan bli kul.

Månadens drönare: Hauser
Min guilty pleasure! Vissa kollar på porrfilm. Jag kollar på Hauser. Jag vill vara cellon mellan hans ben! Se YouTubefilmerna med honom ensam, barfota ute i naturen med sin cello. Han är självironisk på ett sliskigt ”jag vet att jag är snyggsätt” och hånglar upp oss alla i brygga, oh yeah!

Månadens drönare: Hauser Min guilty pleasure! Vissa kollar på porrfilm. Jag kollar på Hauser. Jag vill vara cellon mellan hans ben! Se YouTubefilmerna med honom ensam, barfota ute i naturen med sin cello. Han är självironisk på ett sliskigt ”jag vet att jag är snyggsätt” och hånglar upp oss alla i brygga, oh yeah!

Månadens bi-sarra tomte: Dan Akroyd i Ombytta Roller! (1983)

Min favoritfilm i juletider! På grund av en bisarr vadslagning rika bröder emellan hamnar Akryds till en början förmögna karaktär i fattigdom och den hemlösa tiggaren (Eddie Murphy) tar hans plats. Love it. Speciellt scenen när Akroyd som aspackad, tragisk tomte äter lax på bussen, en riktig klassiker.

Månadens bi-sarra tomte: Dan Akroyd i Ombytta Roller! (1983) Min favoritfilm i juletider! På grund av en bisarr vadslagning rika bröder emellan hamnar Akryds till en början förmögna karaktär i fattigdom och den hemlösa tiggaren (Eddie Murphy) tar hans plats. Love it. Speciellt scenen när Akroyd som aspackad, tragisk tomte äter lax på bussen, en riktig klassiker.


Bihagen surrar med läsarna
Hej Jenny! Jag har läst dina texter. Jag är också journalist och kan arbeta varsomhelst ifrån. På grund av pandemin har jag inte kommit längre än till Småland, men nu ska jag börja sniffa på den stora världen igen. Jag börjar med en Málagaresa i december, vore trevligt att träffa dig! ”Naturkillen1977”

Hejsan! Nämen det här är väl inte Tinder, eller? Skojar. Ja det vore kul att ses. Att träffa sina stalkers har väl ingen känd mediaprofil nånsin dött av? Skojar. Jag är inte känd. Och du är ingen galen stalker som vill ”sniffa” på mig… Eller? ”Hybris-tjejen1976” (Jenny) 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255