Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Club del Mar i Fuengirola

Svenska Magasinet i Spanien

Club del Mar i Fuengirola

2021-11-17

En solig, men något kylig, lördag beslöt vi oss för att besöka Fuengirola och ta en promenad på strandpromenaden. Det var mycket folk ute med precis samma tanke. Ganska snart märkte vi att det började bli fullt på många av restaurangerna som vi passerade. Vi började som alla andra, också känna att det var dags för lunch.


Skicka till en vän

Text och foto: Anja Erixon

Vi valde en ganska nyöppnad bar med en intressant meny. Baren heter Club del Mar och ägs av en fransman. De har en relativt liten meny, men absolut fullt tillräcklig för lunch. Det är en bar som har riktat in sig på frukostar och luncher. På kvällstid är det en "bar de copas", alltså drinkbar.

Till vår lunch valde min man en Miami Burger och jag en Crêpe Paris. Burgaren serverades med bl a bacon, avocado, karameliserad lök och en strut med pommes frites. Min crêpe var fylld med kyckling och svamp i en gräddsås, med en fräch sallad bredvid. Bägge rätterna var snyggt presenterade och smakade ypperligt bra. Jag blev imponerad av smaken på kycklingen och svampen i gräddsåsen. De i köket visste precis vad de gjorde för det smakade verkligen bra!

När vi hade ätit vår lunch blev vi frestade att även ta en dessert med kaffet. Det blev en Cheesecake med grädde och färska bär. Helt fantastiskt god.

Vi hade ju tänkt oss en sen middag hemma, men vi var så mätta att det blev inget av den planen. Club del Mar är absolut värt ett besök, de har många alternativ för frukost, det finns Smoothies, olika sallader, Poke Bowls och mycket mer. Prisnivån är angenämt låg, alltså blev det ett mycket prisvärt besök. Baren ligger på Paseo Marítimo Rey de España nr 6. De finns på Facebook och där kan man se en hel del fantastiska foton.
 

Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255