Institutionen OLD SWISS HOUSE
2021-09-13OLD SWISS HOUSE är en institution i restaurangvärlden på Costa del Sol och drivs numer av syskonen Tamara och Carlos.
Skicka till en vän
Här garanteras ni definitivt en autentisk och unik matupplevelse. Schweiziska recept tillagas efter konstens alla reglar med lokala ingredienser, förutom de underbara ostarna förstås. Att dinera på OLD SWISS HOUSE är nästan som att göra ett kort besök utomlands.
Rätter som ostfondue efter husets recept med fyra ostar, raclette, knapriga röstis, biff eller lever med lök och hemgjord bea, är riktigt bra. Polenta med gravad lax provades först, följt av ostfondue som vi delade på. Att doppa brödet i kirsch innan ostsåsen är en smaksensation utan motstycke. Och be gärna om roquefort för en skarpare ostsås. Min favorit för kvällen var Zuricher-art serverad med svampsås och rösti. Nu på höstkanten serveras också vilttallrik från slutet av september.
Desserter är ett måste på OLD SWISS HOUSE, chokladmousse eller creme brulée, är något av det godaste vi ätit på länge.
Old Swiss House ligger ett stenkast från strandpromenaden i Fuengirola, bakom Perla 4. Vänligen notera att ni som önskar en fondue bourguignonne måste förbeställa.
oldswisshouse.com
Här garanteras ni definitivt en autentisk och unik matupplevelse. Schweiziska recept tillagas efter konstens alla reglar med lokala ingredienser, förutom de underbara ostarna förstås.
Att dinera på OLD SWISS HOUSE är nästan som att göra ett kort besök utomlands.
Rätter som ostfondue efter husets recept med fyra ostar, raclette, knapriga röstis, biff eller lever med lök och hemgjord bea, är riktigt bra. Polenta med gravad lax provades först, följt av ostfondue som vi delade på. Att doppa brödet i kirsch innan ostsåsen är en smaksensation utan motstycke. Och be gärna om roquefort för en skarpare ostsås. Min favorit för kvällen var Zuricher-art serverad med svampsås och rösti. Nu på höstkanten serveras också vilttallrik från slutet av september.
Desserter är ett måste på OLD SWISS HOUSE, chokladmousse eller creme brulée, är något av det godaste vi ätit på länge.
Old Swiss House ligger ett stenkast från strandpromenaden i Fuengirola, bakom Perla 4. Vänligen notera att ni som önskar en fondue bourguignonne måste förbeställa.
oldswisshouse.com

Den som tappar sitt bröd i såsen, får betala vinet.