Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

South Bay en eftertraktad plats i Estepona

Svenska Magasinet i Spanien

South Bay en eftertraktad plats i Estepona

2021-05-11

South Bay är ett bostadsområde med underbart läge endast 40 min från Málagas internationella flygplats och med mycket service i närområdet inklusive grönområden som den berömda "Parque de Los Niños".


Skicka till en vän

Bostadärna ligger nära staden Estepona och består av tre faser med 2, 3 eller 4 sovrums lägenheter. Rymlighet och en superb interiör layout kännetecknar detta nya byggprojekt och gör det till en perfekt plats att starta en ny etapp i ditt liv. Med South Bay har promotorn AEDAS HOMES varit noga med att se till så alla boende kan njuta av Esteponas charm. Bostäderna i Medelhavsstil smälter in i landskapet och de stora terrasserna ser ut över havet, här njuter ni av solen hela dagen. Esteponas kustlinje mäter 20 km mellan Puerto Banus och Sotogrande, två av de viktigaste sporthamnarna i Medelhavet.

South Bay fas 1 och 2 är nu färdigställda och nyckelfärdiga. Om du är intresserad av att köpa en ny bostad i Estepona, här är chansen att flytta in i ditt nya hem innan sommaren utan att behöva vänta på att byggarbetet ska slutföras. Det finns fortfarande lägenheter med 2 eller 3 sovrum tillgängliga.

Se film här

South Bay fas 3 ligger på kort avstånd från havet och har lägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum där alla har stora terrasser. Områdets installationer inkluderar pooler och barnpool, anlagda trädgårdar och en multifunktionell samlingslokal. Här finns också gym, sauna, spa och närhet till Las Mesas sportcenter med alla möjligheter för en aktiv och hälsosam livsstil.

Boka en guidning online av South Bay, du kan ansluta live med South Bay direkt från din mobil eller dator. En professionell fastighetsmäklare visar dig läget, alla bekvämligheter och bostäderna. Du ställer dina frågor utan att behöva lämna soffan.

South Bay

Nya bostäder Estepona
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255