Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Vi hjälper dig på Solkusten!

Svenska Magasinet i Spanien

Vi hjälper dig på Solkusten!

2021-05-10

Svensk Hemservice är ett litet, personligt företag som vill underlätta vardagen för just dig på Costa del Sol. Med bred kompetens kan vi hjälpa till med allt från vardagssysslor, städning och matlagning till medicinsk hjälp som sårvård och medicinering.


Skicka till en vän

Vi har samlat ihop ett team inom olika kunskapsområden för att hjälpa till att under - lätta ditt liv och göra vardagen mer bekväm.

Vi utför tjänster inom hemsjukvård men kan även stötta med vardags-, hantverks- och transporter t ex vid flytt. Vår distriktssköterska Irene med 30 års erfarenhet kan erbjuda dig stor variation av medicinsk hjälp i hemmet. Behöver sår läggas om? Eller behöver du assistans med injektioner eller medicindelning? Då bistår vi med den hjälpen. Om vardagssysslorna blir för mycket, eller om du har svårt att ta dig ut, då hjälper vi dig både att handla och laga mat. Vare sig det gäller daglig matlagning eller att fixa en festmåltid.

Vi kan utföra olika typer av ärenden, personlig omvårdnad, duscha, bädda och påklädning. Även ledsagning till läkarbesöket och hjälp med tolkning. Vi kan ta hand om städning, vid enstaka tillfällen eller regelbundet. I teamet har vi Moa som är utbildad frisör och hemma hos dig kan klippa eller fixa en festfrisyr.

Vår handyman Johan kan hjälpa dig med allt från att sätta upp gardinstänger och tavlor till att måla om och montera möbler. Vad som behövs i just ditt hem vet bara du. Johan hjälper dig med transport till och från flygplatsen, hela vägen från bagageinläm - ningen till säkerhetskontrollen. Har du något större du vill handla kanske en tv eller varor från Ikea? Kontakta oss för beställning innan. Eller varför inte till och från golfbanan med golfbagen?

Hör gärna av dig så att vi får kontakt. Vi erbjuder fri konsultation vid första mötet. Därefter debiterar vi per timme medan transporter erläggs per sträcka. Betalning sker via faktura, med kort eller kontant.

läs mer på svenskhemservice.com
 
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255