Svensk Hemservice är ett litet, personligt företag som vill underlätta vardagen för just dig på Costa del Sol. Med bred kompetens kan vi hjälpa till med allt från vardagssysslor, städning och matlagning till medicinsk hjälp som sårvård och medicinering.

Vi har samlat ihop ett team inom olika kunskapsområden för att hjälpa till att under – lätta ditt liv och göra vardagen mer bekväm.

Vi utför tjänster inom hemsjukvård men kan även stötta med vardags-, hantverks- och transporter t ex vid flytt. Vår distriktssköterska Irene med 30 års erfarenhet kan erbjuda dig stor variation av medicinsk hjälp i hemmet. Behöver sår läggas om? Eller behöver du assistans med injektioner eller medicindelning? Då bistår vi med den hjälpen. Om vardagssysslorna blir för mycket, eller om du har svårt att ta dig ut, då hjälper vi dig både att handla och laga mat. Vare sig det gäller daglig matlagning eller att fixa en festmåltid.

Vi kan utföra olika typer av ärenden, personlig omvårdnad, duscha, bädda och påklädning. Även ledsagning till läkarbesöket och hjälp med tolkning. Vi kan ta hand om städning, vid enstaka tillfällen eller regelbundet. I teamet har vi Moa som är utbildad frisör och hemma hos dig kan klippa eller fixa en festfrisyr.

Annons

Vår handyman Johan kan hjälpa dig med allt från att sätta upp gardinstänger och tavlor till att måla om och montera möbler. Vad som behövs i just ditt hem vet bara du. Johan hjälper dig med transport till och från flygplatsen, hela vägen från bagageinläm – ningen till säkerhetskontrollen. Har du något större du vill handla kanske en tv eller varor från Ikea? Kontakta oss för beställning innan. Eller varför inte till och från golfbanan med golfbagen?

Hör gärna av dig så att vi får kontakt. Vi erbjuder fri konsultation vid första mötet. Därefter debiterar vi per timme medan transporter erläggs per sträcka. Betalning sker via faktura, med kort eller kontant.

läs mer på svenskhemservice.com