Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Kära läsare!

Annons - Svenska magasinet
Svenska Magasinet i Spanien

Kära läsare!

2006-12-08
Skicka till en vänFrån och med nyår blir Nya Svenska Magasinet den största svenskspråkiga månadstidningen i Spanien. (Om den inte redan är det.) Då börjar vi trycka två editioner, den ena för Costa del Sol, den andra för Costa Blanca.
Sammanlagda upplagan blir 25.000 ex och det räcker för att tidningen skall finnas med på charterflyget från både Stockholm och Göteborg till såväl Malaga som Alicante varje dag varje månad.
 
Vad ska det vara bra för?
 
Det ska vara bra för de många av våra annonsörer som vill nå de båda största svenska och nordiska marknaderna i Spanien på enklaste och billigaste sätt.
Nyckelordet är "närvaro". Vad som kännetecknar alla media är att de "gör närvarande". Annonsmedia gör säljarens erbjudanden närvarande för läsarna på säljarens villkor. Det är ju säljarna som bestämmer annonsernas utformning och innehåll. Ryktesspridning anses visserligen vara billigare, men grundas ofta på annonsering, och är svårare att kontrollera, särskilt tidsmässigt. Funnes inte annonserna skulle de flesta först när det är för sent få höra talas om en "jättechans".
 
Våra egna annonser för årets glöggparty på redaktionen i Fuengirola är ett bra exempel. De gjorde att det kom mer än 400 gäster och det gick åt 70 flaskor av "Jennies Julglögg" Det är mycket det, särskilt för den som känner till receptet. Läsare och gynnare från Sotogrande i väst till Nerja i öst deltog livligt i kalaset och minglandet.
 
Nästa stora "mingel" äger rum på kyrktorgen i städer och byar. Många många samlas på med sina vindruvor. Tolv stycken skall man ha. Sen gäller det att äta en druva vid vart och ett av de tolv slagen från klockan, varefter man önskar varandra ett Gott Nytt År! Takten på slagen är viktig. Det får inte gå för fort. Det vet inte minst en urmakare som för några år sedan ställde slagverket i Fuengirola så att ingen hann med. Han lär ha aktat sig för att "gå på stan" ända fram till 13-helgen, den helg som, åtminstone för spanska barn, är en andra julafton. Det är den helg som firar att de tre vise männen kom med gåvor. Jultomten har således konkurrens. Det gör det lätt verkligen önska alla en God Jul och Ett Gott Nytt År!
 
Christer MelkersonAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255