Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

DE TROPEN SKAPA ditt eget uteliv!

Svenska Magasinet i Spanien

DE TROPEN SKAPA ditt eget uteliv!

2021-04-12

Svenska Magasinet har träffat Marcel Kluijtmans, chef och ägare till De Tropen i Velez Málaga.


Skicka till en vän

Ert showroom är 13.000 m2, det måste vara ett av de största på Costa del Sol. Berätta lite om de olika typerna av utomhusmöbler och annat som ni erbjuder härifrån.

– Vårt showroom och lager är absolut kustens och södra Spaniens största. Vi erbjuder här ett komplett utbud av utomhusmöbler och allt som där hör till: grillar och utomhuskök, parasoller, dekorationsobjekt, dynor och kuddar, skuggsegel, terrass värmare och överdrag.

Vi har 100-tals kombinationer av matbords- och soffgrupper, bar- och loungemöbler och solstolar. Vi köper direkt från fabriker i olika delar av världen och från många välkända fabrikanter som Hartman, Talenti, 4 Seasoons Outdoor, CoSi och Nardi bl a. Och eftersom vi köper stora kvantiteter kan vi hålla nere priserna och dessutom har vi allt på lager. Ni parkerar bekvämt under tak på vår stora parkering, vandrar runt i vårt showroom, dricker en kopp gott spansk kaffe och väljer i lugn och ro de möbler som passar just er. Vi finns tillhands med expertis och goda råd eftersom varje terrass och belägenhet är olika och det finns massor av stilar och material att välja mellan. Och behöver ni tips på var man äteren god lunch eller middag i Torre del Mar, så kan vi rekommendera rätt ställe på någon av ortens närmare 200 restauranger.

För de som inte har möjlighet att besöka ert showroom, säljer ni även online?
Javisst, vår utmärkta hemsida erbjuder service över hela Spanien och även till andra länder i Europa. Ni ser enkelt våra produkter och kan handla online med leverans inom några dagar beroende på var ni bor. Ni kan också kontakta oss via WhatsApp, email eller telefon i stort sett 24/7 om ni har frågor om någon produkt. Ni kan med förtroende använda vår online service och läs gärna kommentarerna på vår hemsida från andra nöjda kunder.

Vad är det som är mest populärt att köpa från ert showroom?
Det beror lite på vilken typ av produkt vi pratar om, vi har så många olika. Det bästa är att göra ett besök hos oss och se vårt urval med egna ögon. Jag garanterar att vi alltid har de senaste trenderna och stilarna till de bästa priserna och på köpet får ni en utomordentlig service. Vi har den största kollektionen av utomhusmöbler med tillbehör i Spanien.

Har du något tips att ge till kunder när de väljer sina utemöbler?
Först och främst, titta på hur stor din terrass eller uteplats är och om den har tak eller är öppen. Tänk efter vad det är ni kommer att använda utrymmet till, matplats, bara relax eller en kombination av båda.
Det är stor skillnad på att bara köpa det ena eller det andra. Vi rekommenderar olika typer av möbler beroende på om bostaden används helt privat eller också går på uthyrning. Och klimatförhållanden är viktiga att ta hänsyn till, ligger bostaden högt, är det en takterrass med starka vindar ibland, har ni närhet till havet och kommer möblerna att stå ute i fullt solsken hela dagen på sommaren? Det finns många olika aspekter som är viktiga att tänka på när ni väljer utomhusmöbler. Men i slutänden är det ändå ett personligt val som beror på omständigheter, tycke och smak. Hos oss på De Tropen får ni alltid de bästa expertråden när det gäller er utomhusmiljö, avslutar Marcel.

Läs mer på detropen.es
 
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255