Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk

Hej Läsare: Nytt ljus i tunneln!?

Svenska Magasinet i Spanien

Hej Läsare: Nytt ljus i tunneln!?

2021-04-12

DET KÄNNS SOM OM JAG HAR SAGT SAMMA SAK tidigare under den här pandemin. Men nu då, visst finns där ett ljus i slutet av tunneln - igen!? Äntligen!


Skicka till en vän

Av Anders Rosell, chefredaktör & formgivare

Idag fick jag samtal från en glad medarbetare som fått sin första vaccininjektion. Hon hade fått samtal från sin vårdcentral att nu var det faktiskt hennes tur. Hoppas min telefon ringer här också snart med samma meddelande, för nu vill jag ut, pussa goda vänner på kinden precis som vanligt när man träffas, resa obehindrat och återgå till sitt ”gamla vanliga” liv så gott det nu går.

Finns det något med den här pandemin som varit bra, eller snarare som faktiskt genererat något gott ur det onda. Såklart har den medverkat till en annan livsstil, mer skyddat, men annars då? När man pratar med goda vänner runt om i världen - för det har vi ju haft tid till att göra - då de allra flesta vid något tillfälle befunnit sig i lockdown och varit hemma. Vi har hörts via Skype, Zoom, Facetime, Meet eller Room. Det några faktiskt har påtalat som något gott är att man har fått vara just HEMMA. Slippa resa och pendla till jobbet, ha tid för varandra i familjen, hunden, katten eller hästen.

Min egen vaccinationsskepsis har lagt sig och nu vill jag bli vaccinerad snarast möjligt och bryr mig faktiskt inte ett dugg om vilket vaccin man tänker pumpa i mig. Jag är redo och kan inte annat än le över hur lycklig man känt sig, under den här pandemin, när man kommit utanför tomtgränsen för att få åka till Mercadona. Och att få gå på restaurang har känts som en högtidsdag. Ibland är det rätt bra att inte kunna ta allt för givet. Alltid lär man sig något nytt.
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255