Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Ecofilters Costa del Sol

Svenska Magasinet i Spanien

Ecofilters Costa del Sol

2021-03-09

Dom flesta företag på Costa Del Sol har lidit hårt under dom svåra tider som varit och fortfarande råder, så även Ecofilters Costa Del Sol. Lyckligtvis har vi på något sätt tagit oss igenom denna svåra tid med hjälp av våra trogna kunder och en hel del nya.


Skicka till en vän

Vi har gjort en del förändringar till det bättre och vi har bl a skapat en ny webbsida som är mer stabil samt vi har bytt logga till en mer slagfärdig version som fokuserar mer på vår huvudsakliga verksamhet som är “FILTER”.  Vi har även tagit in en del nya produkter t ex ett dricksvatten filter “Sink top filter” gjort för dom som hyr sin bostad och vill ta filtret med sig i framtiden.

Vi har även en produkt som heter “Cleozone” och detta är en ozongenerator som gör det möjligt att slippa använda tvättmedel vid tvätt av kläder. Vi kan knappt tänka oss ett bättre bidrag till en bättre miljö, en rent fantastisk produkt, i våra ögon.

Tack vare Cleozone-ozongeneratorn uppnår du en hög oxidations- och desinfektionseffekt  som är mer kraftfull än klor. Ozon garanterar förstörelse av biologiska mikroorganismer som bland annat bakterier, virus, svampar och sporer.

Ecofilters har ännu en ny produkt som vi kallar “Brandboll” och denna har inget med filter att  göra utan har tagits in i vårt utbud p g a en upplevelse med en brand i ett hästsläp som hade  kunnat undvikas ifall brandboll funnits på plats. Det finns en video på vår webbsida som beskriver  funktionen och personligen tycker jag att den är lika självklar som Cleozone.

Välkomna in på vår nya webbsida www.filterscds.com där ni bl.a. kan se våra filter lösningar och modernt designade 3-vägskranar .

Vi ser fram emot nya friska tag i en förändrad värld i ett underbart Spanien, hälsar Marie & Jimmy Wendt på Ecofilters Costa Del Sol. Telefon 605 432 002 eller 605 432 004. 
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255