Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Cashback erbjudanden hos Liberty Seguros

Cashback erbjudanden hos Liberty Seguros

2021-03-09

Om året som gått lärt oss något, så är det att uppskatta dom i vår närhet och visa dom att vi bryr oss. Det är orsaken till att Liberty Seguros nu vill tacka sina nuvarande kunder och välkomna nya kunder med fantastiska cashback erbjudanden.


Skicka till en vän

Fram till 26/4 i år, får de som redan är kunder hos Liberty och tar ut en ny bil, hem eller livförsäkring 60 € tillbaka på varje ny försäkring. Nya kunder får 30€ på sin första försäkring och 60 € på nya försäkringar därefter.

Erbjudandet gäller inte när man förnyar eller ersätter en försäkring men det finns inga gränser på antalet försäkringar som kan tas ut av varje kund och därför heller ingen gräns på cashback belöningar. Att byta till Liberty Seguros har aldrig varit mer lönsamt. De gör allt lite lättare för dig och dina närmaste och ger er sinnesro med sitt utbud av produkter för din familj och dina tillgångar.

Fördelarna med Liberty Seguros omfattar ditt val av bilverkstad och ersättningsbil som standard för upp till 35 dagar om olyckan är framme och upp till 45 dagar vid brand eller stöld av bilen. Hemförsäkringen inkluderar bl a återställande av trädgård och ersättning av trädgårdsmöbler. Dessutom har du alltid flerspråkig fri telefon assist dygnet runt om du behöver hjälp längs vägen eller i bostaden.

Liberty Seguros förstår att nu mer än någonsin vill vi känna oss trygga och säkra och de informerar klart och tydligt om sina produkter och service. Du kan vara säker på riktigt bra service med denna internationella grupp som har över 100 års erfarenhet. De har mer än 300 utländska agenter och förmedlare i Spanien, många talar ditt språk och kan ge sakkunniga råd om vad som passar just dig. Det är lätt att förstå varför Liberty Seguros har blivit ett försäkringsbolag som föredras av mer än 175.000 utländska kunder i Spanien.

Du hittar din närmaste agentur på libertyexpatriates.es
 Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255