Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

MiMove och Enspecta ett tryggt sätt att hitta bostad

MiMove och Enspecta ett tryggt sätt att hitta bostad

2021-01-12

MiMove är en ledande marknadsplats för verifierade bostäder från lokala mäklare i Spanien och Portugal, presenterat på ett attraktivt och lättnavigerat sätt.


Skicka till en vän

På Mimoves hemsida hittar du hus och lägenheter via mäklare som ingår i MiMoves nätverk. Samtliga är noggrant kontrollerade och utvalda för att säkerställa transparenta och trygga bostadsaffärer. Vi på MiMove garanterar att priset är uppdaterat. Vi garanterar att vi inte har dubbletter dvs samma bostad med olika priser och olika information på vår hemsida som många av våra konkurrenter har. Vi verifierar bostäder åt dig tryggt och säkert. Vi tillåter endast professionella mäklare i vårt nätverk.

MiMove har skrivit nu ett exklusivt avtal med det svenska besiktningsföretaget Enspecta vars etablering på den spanska marknaden har påbörjats. Enspecta siktar på en expansion på den internationella marknaden utanför Sverige och den spanska marknaden är deras första stopp för att trygga och öka värdet för alla fastighetsköpare. Att köpa ett hem i ett annat land med en annan kultur där du spenderar en stor del av dina livsbesparingar, där spelar en grundlig fastighetsinspektion en viktig del! Vi vill att alla köpare ska kunna slappna av och veta att de har hittat sitt drömhem genom vår professionella portal och att detta drömhem också har inspekteras av ett professionellt företag.

"Enspecta står för pedagogisk trygghet & kunskap vilket är en stor del av enspectametoden. Kunden får inte bara en besiktning utan en utbildning om det hus de köper/säljer och hur man tar hand om det i framtiden. Detta är en väl inarbetad metod som har utvecklats under lång tid med mycket engagemang och resurser. Eftersom vi har likartad vision och ställningstaganden ser vi det naturligt att samarbeta med Mimove och implementera vår besiktningsmodell på den spanska och internationella marknaden. Vårt mål är att kundupplevelsen och tryggheten ska vara där oavsett i vilket land man gör sin bostadsaffär”, berättar Jonas Persson VD på Enspecta.

Besök oss idag och hitta ditt trygga drömhem i solskenet!

www.mimove.com/sv
 

Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255