Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

HOME Andalu Living: Inred och möblera ditt hem

Svenska Magasinet i Spanien

HOME Andalu Living: Inred och möblera ditt hem

2020-12-09

Många skandinaver har köpt sin dröm bostad här i Spanien, men i processen med att inreda och möblera, vet de inte vart de skall vända sig. Det kan vara tidskrävande och utmanande att hitta de möbler man vill ha, speciellt när man måste leta online hemifrån Sverige. Man vill ju helst börja processen på en gång men hur löser man det när man inte har möjlighet att resa till Spanien?


Skicka till en vän

Det är bra att tänka på att ha en planritning med exakta mått på varje rum och placering av eluttag, på så sätt kan du säkra att du beställer möbler som får plats. Tänk också på att kon - trollera att soffan du beställer får plats i hissen för trappuppgångar är ofta smala.

Det är viktigt att tänka på solskydd för möb - lerna inomhus om inte fastigheten kommer med inbyggda persienner. Solen här i Spanien sliter på möbler både inne och ute, det är en bra investering att lägga lite mer pengar på utomhusmöbler av god kvalitet.

Hur organiserar man leverans?
Vissa företag levererar vid dörren men bär inte in möblerna. Då måste någon vara på plats vid leverans och även kunna ta hand om en eventuell reklama - tion. Levereras möblerna monterade eller i delar? Det är mycket att tänka på. Vad gör man om man vill slippa allt detta och hellre ha allt klart och bara njuta av sin semester?

Inredningsföretaget HOME Andalu Living, med kontor och showroom i Nerja, erbjuder skräddarsydda möbelpaket med allt från det mest basic till nyckelfärdiga hem med bäddade sängar och Cavan i kylskåpet.

– Vi vet att det kan kännas omöjligt att hitta rätt möbler och organisera att få allt på plats när man inte har möjlighet att vara här själv. Speciellt om man vill skapa sitt drömhem. Vi har därför utvecklat ett koncept där vi jobbar med våra kunder hela vägen, från planering av möblering och stil, till presentation och leverans av projektet med all service inklude - rad. Våra kunder kan tryggt lämna det hela i våra händer, vi organiserar allt här på plats så att de kan njuta av sitt hem när de kommer hit, säger Cecilia Stockman-Kaas, grundare och inredningsdesigner.

Eftersom vi är en interiör designstudio med eget showroom och inte bara en möbelbutik, finns inga gränser för varken stil eller budget i våra paket. Vi söker efter möbler och tillbehör från många olika butiker och märken, skräddarsyr ett paket specifikt för dig och ditt behov, i din stil och för din budget. Våra kunder väljer själva hur mycket eller lite de vill att vi ska hantera åt dem.

På hemsidan www. andaluliving.es läser ni mer om möblepake - ten, kan se många fina inredningsbilder och här finns även en webbshop.

Kommentar från en nöjd kund: ”Det känns otroligt tryggt och dessutom roligt att jobba med HOME Andalu Living. Jag kan sitta här hemma, planera och drömma, titta på ritningar och moodboards och det känns som om vårt hus vi har väntat på länge nu äntligen har fått liv! Vi gläder oss nu till att få komma ner till Spanien när allt står klart och bara njuta av semester” säger Ulrika Sténson Bergh som köpt en bostad i Nerja som skall stå klar till inflyttning i mars.
 
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255