Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

SkandiaMäklarna samlar allt under ett tak

Svenska Magasinet i Spanien

SkandiaMäklarna samlar allt under ett tak

2020-11-11

SkandiaMäklarna i Fuengirola flyttade nyligen till ett nytt kontor på Avenida Miramar. Här har SkandiaMäklarna under ledning av Gustav Håkansson och Robin Hage skapat en “One Stop Shop” för fastigheter där de erbjuder en komplett service för både köpare och säljare.


Skicka till en vän

SkandiaMäklarna är sedan länge ett starkt varumärke med lokal närvaro i Spanien sedan 1998 och att vi nu får vara med och bygga vidare på denna utveckling är väldigt roligt och vi tror att vårt nya koncept med flera grenar samlade under samma tak är något som kommer förenkla vardagen för våra kunder säger Gustav Håkansson.

Resan startade 2014 när 5 barndomsvänner från Västerås bestämde sig att flytta till Costa Blanca för att påbörja karriären som mäklare.

Efter många semestrar till Solkusten och främst Fuengirola blev de frälsta i området och 2017 fick Gustav & Robin chansen att starta SkandiaMäklarna här. Visionen är alltid att med högsta möjliga service och kvalitet erbjuda både köpare och säljare en trygg och smidig bostadsaffär.

Tillsammans med kvalitetssäkrade samarbetspartners finns på det nya kontoret tillgång till goda råd och vägledning av bl a advokatbyrån Golden Mile Lawyers med huvudkontor i Marbella och sin svenska representant Caroline Merlin. De är specialister på fastighetsrätt och stadsplanering. När det gäller inredning och möbler hjälper svensk/norska Factory 58 till med bland annat design vid byggnation och renovering, även med hela möbelpaket. Vidare finns arkitekt och byggbolag att tillgå, uthyrningsservice samt skattespecialist och revisor Pedro Fernandez. Han sköter årliga deklarationer och rådger kunder som investerar via bolag.

SkandiaMäklarna har alltid haft ett stort fokus på digitala verktyg, vilket har fått en allt större betydelse nu i corona-tider. Samtliga objekt på kontorets hemsida presenteras med video och 360 tour, helikopter vy, exakt läge samt drifts- och kostnadskalkyler. I samband med restriktioner när det gäller att resa finns ofta möjligheten att erbjuda en komfortabel lösning kallad “subject to viewing”. Det betyder att köpkunder har möjlighet att göra en bra affär på distans till ett låst pris, boka bostaden med en handpenning och ta ett slutligt beslut när de väl är på plats.

Välkomna att kontakta oss på www.skandiamaklarna.se/utland/kontor/fuengirola
 


Svenska Magasinet i Spanien

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255