Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

FastOut och MiMove leder utvecklingen tillsammans

FastOut och MiMove leder utvecklingen tillsammans

2020-11-11

VR- och drönarföretaget FastOut har slutit ett samarbets- och återförsäljningsavtal med den snabbväxande marknadsplatsen MiMove, som förmedlar bostäder i Medelhavsregionen.


Skicka till en vän

FastOut har redan samarbeten med enskilda fastighetsmäklare i Spanien, men nu tas ett ytterligare viktigt steg genom ett avtal med MiMove som är Nordens största marknadsplats för bostäder i Spanien och Portugal.

“Vi ser en bra effekt av engagerade återförsäljare som säljer FastOuts tjänster på en marknad de kan. MiMove kommer att lyfta intresset och spridningen i en viktig region”, säger Håkan Lindgren, VD på FastOut.

Svenskägda MiMove kommer att börja marknadsföra FastOuts tjänster redan i november och bolagets VD Marcus Surtén, är optimistisk.

”Med utvecklingen mot en allt mer digitaliserad värld och situationen med Covid har drivit på såväl distansarbete som distansköp av bostäder så är det viktigt för oss på MiMove att följa med i och att leda den trenden.”, säger Marcus.

MiMove kommer att både agera som kund och återförsäljare till FastOut och tanken är en introduktion över hela marknaden och se till så att Spanien och Portugal är i framkant av utvecklingen. Samarbetet innebär bland annat att MiMove kommer tillgängliggöra FastOut:s områdesvyer i Spanien och Portugal samt erbjuda en 360° graders interiör upplevelse av bostäderna - något som också kan upplevas i virtual reality.

”Samarbetet med FastOut skapar signifikanta värden för alla våra intressegrupper. Förväntningarna från köpare och säljare har på senare år utvecklats till en helt ny nivå gällande digital upplevelse. Via FastOut får vi en modernare presentation och en bättre helhetslösning”, avslutar Marcus Surtén, VD MiMove.
 
Svenska Magasinet i SpanienAxplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255