Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Bästa möjliga sovkomfort

Svenska Magasinet i Spanien

Bästa möjliga sovkomfort

2020-11-11

JENSEN CROWN är vår mest exklusiva kontinentalsäng och den tillverkas i sex olika lager för att ge dig bästa möjliga sovkomfort.


Skicka till en vän

Mitt i madrassen finns 16 cm med Aloy 3.0 fjädring - patenterat och exklusivt för Jensen. Det är vårt mest avancerade och innovativa fjädersystem som tillsammans med Jensen Exakt Comfort Adjustment bidrar till en unik sömn upplevelse med möjlighet att justera fastheten i sängen med ett enkelt knapptryck. Låt din kropps dagsform avgöra om du behöver mer stöd eller avslappning. Det dubbla fjädersystemet bidrar till att kroppen sjunker djupare ner i madrassen samtidigt som det ger nödvändigt stöd, även för höftzonen.

Komforten blir mer stabil och minskar störande rörelser i sidled. Den 10 cm tjocka Majestic bäddmadrassen kommer som standard med Jensen Crown som ger optimal ventilation och motverkar fuktbildning. Den tillverkas av Innergetic Sonocare Latex vilken motarbetar att bakterier bildas och som resultat får du en renare och mer hygienisk säng som är miljövänlig och mycket hållbar.


Jensen Crown har norska hållbara ulltextilier, ett material som slits försiktigt och behåller sin textur länge och förblir mjukt och behagligt. 

Här finns olika kombinationer och sköna färger att välja på. Jensen Crown har också en separat gavel speciellt utformad för denna säng modell. Den består av 5 paneler monterade intill varandra och mäter 330 cm på bredden och 180 cm på höjden med inbyggda nattbord. Sängens ben och bord finns i 3 utföranden, vitkalkat, ek eller svart. Besök din närmaste Jensen butik och prova på en fantastisk liggkomfort.

Jensen har på den iberiska halvön butiker i Nueva Andalucia, Marbella, i Torrevieja på Costa Blanca och i Lissabon, Portugal. Vi finns också i Palma de Mallorca. Läs mer på jensenstore.com
 


Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255